Lynk & Co 02 – Το νέο ηλεκτρικό B-SUV και η τιμή του

Το Lynk & Co 02 είναι ένα ολοκαίνουριο ηλεκτρικό B-SUV που μόλις παρουσιάστηκε και έχει σκοπό να εντυπωσιάσει με τις ψηφιακές λύσεις, αλλά και την τιμή του.

  • -
  • -

Η Lynk & Co κάνει το ντεμπούτο της στον χώρο των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων με το ολοκαίνουργιο 02, ένα μοντέλο που στην Κίνα φέρει την ονομασία Z20. Το νέο compact ηλεκτρικό SUV διαθέτει πεντάθυρο αμάξωμα και συνδυάζει εντυπωσιακή εξωτερική σχεδίαση με καινοτόμες λύσεις στην ψηφιακή καμπίνα του.

Η εταιρεία έχει μεγάλες προσδοκίες από το νέο της μοντέλο στην Ευρώπη, καθώς αναμένεται να σημειώσει σημαντική επιτυχία χάρη στην προηγμένη τεχνολογία του και την ιδιαίτερα ικανοποιητική του αυτονομία που αγγίζει τα 460 χιλιόμετρα.

2-lynk-&-co-02

Έντονη παρουσία ανακυκλωμένων υλικών για το Lynk & Co 02

Το Lynk & Co 02 είναι σχεδιασμένο για να ενισχύει την εμπειρία του χρήστη, με την καμπίνα του να κατασκευάζεται από ανακυκλωμένα υλικά, ενώ ενσωματώνει πολλές ψηφιακές λειτουργίες. Παράλληλα, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν δυνατότητες διαμοιρασμού του οχήματος, καθιστώντας το ιδιαίτερα ελκυστικό για σύγχρονους καταναλωτές που αναζητούν ευελιξία και καινοτομία.

Δείτε ακόμα5.000 ευρώ έκπτωση για SUV στην έκθεση AUTO ATHINA - Δείτε ποιο είναι

Αυτό το βήμα της Lynk & Co σηματοδοτεί τη διεύρυνση της στρατηγικής της, με τον CEO της εταιρείας, Nicolas López Appelgren, να αναφέρει ότι η είσοδος στον χώρο των ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη είναι καθοριστική για την πορεία της εταιρείας. Η Lynk & Co φιλοδοξεί να προσφέρει περισσότερες επιλογές στους πελάτες, επεκτείνοντας τα προϊόντα της σε νέες κατηγορίες, όπως τα ηλεκτρικά SUV.

3-lynk-&-co-02

Ισχύς, αυτονομία και επιδόσεις του Lynk & Co 02

Το νέο Lynk & Co 02 χρησιμοποιεί την πλατφόρμα SEA2 της Geely, κοινή με τα Volvo EX30 και Smart #1, και διαθέτει δύο εκδόσεις: μία με έναν κινητήρα 272 ίππων στον πίσω άξονα και μία με δύο κινητήρες συνολικής ισχύος 428 ίππων.

Χάρη σε αυτά τα νούμερα ισχύος το ολοκαίνουριο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Lynk & Co επιταχύνει από 0-100 km/h σε 5,8 ή 3,7 δευτερόλεπτα, ανάλογα με την έκδοση. Η μπαταρία των 66 kWh τύπου NMC προσφέρει εξαιρετική αυτονομία, που μπορεί να φτάσει τα 460 χλμ στην έκδοση με τον έναν κινητήρα.

Το Lynk & Co 02 θα είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά από τις 11 Οκτωβρίου, με αρχική τιμή τα 35.495 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...