Έκανε το Tesla… ψαροκασέλα – Δείτε το video

Ζωντανά ψάρια μέσα σε νερό έβαλε στο frunk ο κάτοχος ενός Tesla Model Y, δημιουργώντας ένα ασυνήθιστο και viral video, που όμως προκαλεί προβληματισμό.

  • -
  • -

Οι ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Tesla είναι γνωστοί για το ότι φτάνουν τα αυτοκίνητά τους πολλές φορές στα όρια. Δεν αναφερόμαστε στο οδηγικό κομμάτι, αλλά στην τάση πολλών από αυτούς να δοκιμάζουν ακραία και τραβηγμένα πράγματα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο πρωταγωνιστής του παρακάτω περιστατικού. Σε ένα viral βίντεο, ένας άνδρας μετατρέπει το frunk (τον χώρο αποσκευών που υπάρχει κάτω από το καπό σε πολλά ηλεκτρικά αυτοκίνητα), ενός Tesla Model Y του σε δεξαμενή ψαριών.

tesla-model-y-frunk

Έχει αντοχή στο νερό το frunk στα Tesla;

Με το νερό να χύνεται γύρω-γύρω και τα ζωντανά ψάρια να κολυμπούν μέσα, το μπροστινό πορτμπαγκάζ (που συνήθως προορίζεται για αποσκευές ή ψώνια) λειτουργεί πλέον ως ενυδρείο ή καλύτερα θα λέγαμε ως… ψαροκασέλα.

Δείτε ακόμα: Τα 10 ηλεκτρικά με τη μεγαλύτερη αυτονομία στην Ελλάδα

Το frunk του Tesla Model Y είναι αδιάβροχο και είναι γνωστό ότι μπορεί να αντέξει λίγη βροχή ή γενικότερα λίγο νερό, αλλά αυτό το περιστατικό πάει τα πράγματα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Ειδικά αν το νερό που έβαλε είναι αλμυρό, οι βίδες που υπάρχουν μέσα στο frunk σύντομα θα καταστραφούν από τη σκουριά.

 

Πώς αντέδρασε το κοινό στο video με τα ψάρια στο frunk του Tesla;

Οι αντιδράσεις του κοινού κάτω από το video είναι ανάμικτες. Κάποιοι είναι εντυπωσιασμένοι από την εφευρετικότητα, άλλοι αναρωτιούνται αν μπορεί το Tesla να αντέξει τέτοια χρήση, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που αναφέρουν την κακομεταχείριση απέναντι στα ψάρια, καθώς ο αριθμός τους φαίνεται να είναι πολύ μεγάλος σε σχέση με τον διαθέσιμο χώρο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...