Το μεγάλο δώρο της Ford στην Ελλάδα – Τι θα κερδίσεις στην έκθεση αυτοκινήτου

Η Ford κάνει έναν διαγωνισμό μέσω του TikTok, προσφέροντας την ευκαιρία σε 6 τυχερούς ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με τη νέα Mustang Dark Horse στην έκθεση Auto Athina 2024.

  • -
  • -

Με αφορμή την έκθεση αυτοκινήτου Auto Athina 2024, η Ford φέρνει έναν καινοτόμο όσο και μοναδικό διαγωνισμό μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης TikTok, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία με ένα από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα της γκάμας της: την θρυλική Mustang Dark Horse.

ford

Για να λάβει μέρος κάποιος στον διαγωνισμό, πρέπει να φτιάξει ένα βίντεο με θέμα τη νέα Mustang Dark Horse που θα βρείτε στο περίπτερο της Ford στην έκθεση αυτοκινήτου Auto Athina 2024, η οποία φιλοξενείται αυτές τις μέρες στο Metropolitan Expo.

Τι πρέπει να κάνεις για να πας βόλτα με τη Mustang Dark Horse

Μπείτε στο κυνήγι και ανακαλύψτε τα σήματα του εμβληματικού μαύρου αλόγου που υπάρχουν στο αυτοκίνητο, παρουσιάστε τη Mustang των 453 ίππων με τον δικό σας ιδιαίτερο τρόπο και στη συνέχεια εξηγήστε τον λόγο για τον οποίο θέλετε να πάτε μία εκδρομή μαζί του.

ford

Κατόπιν, ανεβάστε το βίντεο στο TikTok προσθέτοντας το hashtag #DarkHorseAutoATH και ζητήστε από τους φίλους σας να σας υποστηρίξουν κάνοντας likes. Οι έξι πιο δημοφιλείς συμμετοχές-αναρτήσεις θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με την θρυλική Mustang Dark Horse την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Διαβάστε εδώ για τη Ford Mustang Dark Horse

Οι 6 τυχεροί νικητές θα απολαύσουν μια συναρπαστική εκδρομή ως συνεπιβάτες σε μία από τις πιο ισχυρές και εντυπωσιακές Mustang όλων των εποχών. Νιώστε τους παλμούς σας να ανεβαίνουν, σε μια εμπειρία που δεν πρόκειται να ξεχάσετε.

ford

Ο διαγωνισμός τρέχει από τις 10 έως τις 12 Οκτωβρίου. Μπείτε στο TikTok και δημιουργήστε το καλύτερο περιεχόμενο ώστε να είστε εσείς εκείνος που θα ζήσει την μοναδική αυτή εμπειρία με τη Mustang Dark Horse. Δείτε εδώ το διαγωνισμό

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...