Στην Ελλάδα το 4x4 SUV με 163 ίππους και τιμή 23.490 ευρώ – Ποιο είναι;

Μόλις ήρθε στη χώρα μας για να προσθέσει ακόμη μία ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή στην κατηγορία των compact SUV.

  • -
  • -

Ένας λόγος που τα B-SUV κατάφεραν να πετύχουν τόσο πολύ εμπορικά, είναι διότι συνδυάζουν τα καλά δύο κόσμων. Την πρακτικότητα και άνεση ενός SUV, με την οικονομία και το χαμηλό κόστος κτήση ενός μικρότερου αυτοκινήτου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας είναι το μοντέλο που θα δείτε παρακάτω. Μόλις κατέφθασε στην ελληνική αγορά και έρχεται για να προσφέρει προνόμια όπως αυτό της τετρακίνησης σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή.

Πόσο ελκυστική; 23.490 ευρώ σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο. Με αυτά τα χρήματα αγοράζεται ένα compact SUV με κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων με απόδοση 163 ίππους. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης, παρακαλώ. Σπάνιο στοιχείο σε αυτό το επίπεδο τιμής. Μπορεί να συνδυαστεί και με αυτόματο κιβώτιο, ενώ διατίθεται και έκδοση με κίνηση στους εμπρός τροχούς με τιμή κάτω από 20.000 ευρώ.

Επιστρέφοντας στο τετρακίνητο όμως, να πούμε ότι εκτός από δυναμικά χαρακτηριστικά, φέρει και ένα πλήρες πακέτο βασικού εξοπλισμού. Πρόκειται για την έκδοση Smart η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • Φώτα LED
  • Ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών
  • Δυνατότητα σύνδεσης Apple CarPlay
  • Κάμερα οπισθοπορίας
  • Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω
  • Κλιματισμό
  • Προγράμματα οδήγησης
  • Πλήρες πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας

1

Για όσους δεν το κατάλαβαν πρόκειται για το νέο KGM Tivoli, το B-SUV της κορεατικής μάρκας που αποτελεί συνέχεια της Ssangyong. Η KGM έρχεται στην Ελλάδα από την εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ. Στην γκάμα της KGM συναντάμε τρία SUV με κινητήρες βενζίνης, ένα SUV αμιγώς ηλεκτρικό, αλλά και ένα pick up το οποίο έχει κινητήρα diesel.

Δείτε ακόμη: Έκπτωση 3.000 ευρώ για το νέο SUV της Kia – Δες την τιμή

Το KGM Tivoli είναι B-SUV και έχει τιμή που ξεκινά από 19.990 ευρώ. Διατίθεται αποκλειστικά με βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων, ο οποίος ανάλογα την έκδοση αποδίδει 135 ή 163 ίππους. Στους 135 ίππους το κιβώτιο ταχυτήτων είναι αποκλειστικά χειροκίνητο και η κίνηση πάει μόνο στον εμπρός άξονα. Ο κινητήρας των 163 ίππων μπορεί να συνδυαστεί προαιρετικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ στο ίδιο σύνολο υπάρχει και η επιλογή για τετρακίνηση, όπως είδαμε και παραπάνω. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα μοντέλα που διατίθενται στην ελληνική αγορά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...