Youtuber τρακάρει τη McLaren σε live video – Είχε το κινητό στα χέρια ενώ οδηγούσε

Η επίδειξη πλούτου, ματαιοδοξίας και συνήθως ανοησίας, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των περισσότερων youtubers. Τρανό παράδειγμα ο 20χρονος, ο οποίος τράκαρε τη McLaren ενώ έκανε live streaming.

  • -
  • -

Ο 20χρονος Youtuber, με σχεδόν 15 εκατ. συνδρομητές, γνωστός στο διαδίκτυο για τα αμφιλεγόμενα βίντεο και την επίδειξη πλούτου, μετέδωσε σε ζωντανή σύνδεση το τρακάρισμα που είχε με τη McLaren σε αυτοκινητόδρομο του Μαϊάμι.

Ο Jack Doherty, τράκαρε τo βρετανικό supercar ενώ είχε στα χέρια το κινητό του τηλέφωνο και οδηγούσε υπό βροχή. Στα πλάνα φαίνεται να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου να αναφωνεί «όχι, όχι, όχι», καταλαβαίνοντας πως οδεύει για τις μπαριέρες και στη συνέχεια να καταλήγει πάνω τους.

mclaren

Μετά το ατύχημα, το youtube κατέβασε το κανάλι του, αλλά πλάνα από το ατύχημα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

 

Παρά το τρακάρισμα και το γεγονός ότι ο συνοδηγός φώναζε από τον πόνο, έχοντας αίματα στο πρόσωπο, συνέχισε να καταγράφει, προκειμένου να προκαλέσει όσο το δυνατόν περισσότερο ντόρο. Δίχως να τον νοιάζει τίποτα, περπατά στον αυτοκινητόδρομο, δείχνει το διαλυμένο supercar με την ιδιαίτερη βαφή και λέει το παράπονό του… «το αυτοκίνητό μου bro, όλα τα χρήματά μου πήγαν χαμένα»

Σύμφωνα με τα μεγάλα Μέσα, το ατύχημα είδαν σε live streaming πάνω 185.000 συνδρομητές, ενώ ο συνοδηγός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ώστε να του κάνουν ράμματα. Όσο για τη McLaren, ο 20χρονος την είχε αγοράσει πέρυσι για περίπου 203.000 δολάρια.

 

Προφανώς, οι περισσότεροι επέκριναν τον Doherty για την όλη συμπεριφορά του, αφού φαίνεται να ανησυχεί περισσότερο για τη McLaren και τι θα πει στο βίντεο, παρά για την υγεία του Michael, του συνοδηγού και κάμεραμαν που αιμορραγεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...