Νέο SUV με χώρο αποσκευών 460 lt και τιμή 18.900 € ήρθε στην Ελλάδα – Ποιο είναι;

Πρόκειται για νέα γενιά ενός εκ των πιο δημοφιλών compact SUV της ελληνικής αγοράς, το οποίο πλέον διατίθεται ως αμιγώς θερμικό, υβριδικό ή αμιγώς ηλεκτρικό.

  • -
  • -

Όποιος αναζητά καινούργιο αυτοκίνητο με τιμή κάτω 20.000 ευρώ, θα έχει σίγουρα συνειδητοποιήσει ότι οι επιλογές είναι σαφώς περιορισμένες συγκριτικά με το παρελθόν. Η αγορά έχει αυξήσει το budget της, τα φθηνά μοντέλα έχουν εξαφανιστεί και τα γούστα έχουν ακριβύνει. Όταν ειδικά στραφείς και σε κάποιο SUV, τότε τα πράγματα σκουραίνουν ακόμη περισσότερο, με τις επιλογές να περιορίζονται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ένας λόγος που τα B-SUV κατάφεραν να πετύχουν τόσο πολύ εμπορικά, είναι διότι συνδυάζουν τα καλά δύο κόσμων. Την πρακτικότητα και άνεση ενός SUV, με την οικονομία και το χαμηλό κόστος κτήση ενός μικρότερου αυτοκινήτου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας είναι το μοντέλο που θα δείτε παρακάτω. Μόλις κατέφθασε στην ελληνική αγορά και έρχεται να αντικαταστήσει ένα άκρως επιτυχημένο μέλος του B-SUV segment. Με όπλα του την ευρυχωρία, τις μοντέρνες τεχνολογίες και τη χαμηλή τιμή απόκτησης, σκοπεύει να συνεχίσει στα χνάρια που χάραξε ο πρόγονος του.

1

Πόσο χαμηλή; 18.900 ευρώ δηλώνει η ελληνική αντιπροσωπεία για τη βασική έκδοση η οποία εξοπλίζεται με υπετροφοδοτούμενο σύνολο βενζίνης 100 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Προσθέστε τώρα στην εξίσωση και τις compact διαστάσεις μαζί με άνεση στο εσωτερικό (χώρος αποσκευών που φτάνει τα 460 lt) και έχετε ήδη μία εξαιρετική επιλογή στα χέρια σας.

2

«Κι από εξοπλισμό;», θα ρωτήσετε. Με το βασικό πακέτο που ακούει στο όνομα YOU!, το B-SUV διαθέτει στη φαρέτρα του στοιχεία όπως:

  • Πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος
  • Ανάρτηση Advanced Comfort με Progressive Hydraulic Cushions
  • Πλήρες πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας
  • Cruise control
  • Φώτα τεχνολογίας LED
  • Ψηφιακό πίνακα οργάνων

Για όσους δεν το κατάλαβαν αναφερόμαστε στο ολοκαίνουργιο Citroen C3 Aircross το οποίο μόλις ήρθε στην Ελλάδα με κινητήρα βενζίνης 100 ίππων, ως υβριδικό με 136 ίππους και ως ηλεκτρικό με 113 ίππους. Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...