To GOCAR έγινε Cover Story στο Marketing Week!

Η μεγαλύτερη πλατφόρμα ενημέρωσης και υπηρεσιών για το αυτοκίνητο και την κινητικότητα στην Ελλάδα.

  • -
  • -

Αφιερωμένο στο GOCAR, στο μεγαλύτερο οικοσύστημα ψηφιακών Μέσων αποκλειστικά για το χώρο του αυτοκινήτου και της κινητικότητας, είναι το cover story του τελευταίου τεύχους (ΤEYXOΣ Νο.1692) του περιοδικού Marketing Week. Αναδεικνύοντας την επιτυχημένη διαδρομή του αυτά τα 15 χρόνια που δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται συνεχώς στην αγορά του αυτοκινήτου στην Ελλάδα. 

dimitra

Μέσα από την συνέντευξη της Δήμητρας Σχοινοχωρίτη, ιδρύτριας και εκδότριας του GOCAR (καθώς και Managing Partner της NEMO) στο αφιέρωμα παρουσιάζεται η ιστορία και η εξέλιξη του GOCAR στη διάρκεια αυτών των ετών. Από το 2010, όταν και ξεκίνησε τη λειτουργία του εν μέσω οικονομικής κρίσης, με στόχο να διαφοροποιηθεί από τα παραδοσιακά περιοδικά αυτοκινήτων και να προσφέρει ένα πλήρως ψηφιακό οικοσύστημα με περιεχόμενο και υπηρεσίες που απαντούν στις ανάγκες των καταναλωτών και της αγοράς. 

gocar

Το GOCAR έχει ήδη εξελιχθεί στη μεγαλύτερη πλατφόρμα ενημέρωσης και υπηρεσιών για την αυτοκίνηση στην Ελλάδα, με πολλαπλές δραστηριότητες, όπως το GOCAR.GR, το βραβευμένο GOCAR Magazine, εφαρμογές για κινητά και τηλεόραση, καθώς και το Automotive Business Hub, που παρέχει ψηφιακές επικοινωνιακές και τεχνολογικές λύσεις στον κλάδο.

Σήμερα το site μας έχει σταθερά περισσότερους από 1 εκατομμύριο μοναδικούς μηνιαίους αναγνώστες, ενώ μέσω της συνολικής μας δραστηριότητας προσεγγίζουμε περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια χρήστες το μήνα. Παράλληλα, μέσα από το Automotive Business Hub προσφέρουμε στην αγορά του αυτοκινήτου υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, μια μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων ψηφιακών εργαλείων και καθολικών λύσεων επικοινωνίας. 

gocar

Η κα Σχοινοχωρίτη αναφέρεται επίσης στις προκλήσεις και ευκαιρίες στον τομέα της αυτοκίνησης, που προκύπτουν από τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, τα νέα μοντέλα χρήσης και τις τεχνολογίες αιχμής, όπως η τεχνητή νοημοσύνη. Τάσεις που αλλάζουν τον κλάδο όπως ποτέ άλλοτε στην ιστορία του, όπως επισημαίνει. 

Ευχαριστούμε το Marketing Week για την φιλοξενία του GOCAR στο cover story, την ανάδειξη της δουλειά μας και την ευκαιρία που μας έδωσε να μιλήσουμε για αυτή στο ευρύτερο κοινό του κλάδου της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ.

Δείτε το Cover Story εδώ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...