To Hyundai που αγόρασαν 1.636 Έλληνες - Έχει 5 χρόνια εγγύηση και τιμή κάτω από 19.000 ευρώ

Αποτελεί σταθερή και αναγνωρισμένη αξία στην κατηγορία του, ξεχωρίζοντας και υπερισχύοντας σε διάφορους τομείς, ενώ η πολυετής εγγύηση και η χαμηλή τιμή το κάνουν ακόμη πιο θελκτικό.

  • -
  • -

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ένα από αυτά που έβαλαν το «καλούπι» στη Hyundai, ώστε να εξελιχθεί στην εταιρεία που γνωρίζουμε σήμερα. Έχοντας ανέβει πολλά σκαλοπάτια από το πρόσφατο παρελθόν της, η μάρκα συγκαταλέγεται δικαίως ανάμεσα στις κορυφαίες, γεγονός που ισχύει σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες που δραστηριοποιείται. Σήμερα, η αναβαθμισμένη εκδοχή του αυτοκινήτου που θα δείτε παρακάτω έχει ανεβάσει κι άλλο τον πήχη στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία «B». Αποτελώντας δείγμα γραφής της νεότερης φιλοσοφίας που διακατέχει την κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία, ξεχωρίζει και υπερέχει έναντι του ανταγωνισμού, ενώ προσφέρετε και με 5 χρόνια εγγύηση, με τις τιμές να ξεκινούν αρκετά κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των 20.000 ευρώ.

1

Όλα τα παραπάνω οδήγησαν στο να έχουν καταχωρηθεί στο διάστημα Ιανουάριος – Αύγουστος 1.636 αυτοκίνητα, τοποθετώντας το στο Top 5 της κατηγορίας του. Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, αναφερόμαστε στο πιο πρόσφατο i20, το supermini που κατάφερε από τη μέρα που παρουσιάστηκε να θέσει νέα στάνταρ, αποτελώντας μία ολοκληρωμένη πρόταση και υιοθετώντας στοιχεία που συνήθως συναντάμε σε ακριβότερα μοντέλα. Συνδυάζεται πληθώρα συνόλων βενζίνης -υβριδικά και μη- με τις αποδόσεις να είναι 79 και 100 ίπποι, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής αυτόματου κιβωτίου.

2

Με τα επίπεδα εξοπλισμού να είναι 3: Exclusive, Premium και N-line, οι τιμές ξεκινούν  από μόλις 17.990 ευρώ για το σύνολο των 79 ίππων, με το χειροκίνητο κιβώτιο των 5 σχέσεων και το πακέτο Exclusive. Το συγκεκριμένο μοτέρ χαρίζει επιδόσεις της τάξης των 13,1 sec για το 0-100 km/h και 173 km/h τελική ταχύτητα. Η μέση κατανάλωση φτάνει μόλις τα 5,1 lt/100km.

Δείτε ακόμη: Νέο video: Best of Hyundai N – i20 N, i30 N, Ioniq 5 N

1

Από πλευράς εξοπλισμού τώρα, το βασικό πακέτο Exclusive περιλαμβάνει στοιχεία όπως:

  • Ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών
  • Οθόνη infotainment 10,25 ιντσών
  • Κάμερα οπισθοπορίας
  • Σύνδεση με Apple CarPlay/Android Auto
  • Φώτα τεχνολογίας LED
  • Πλήρες πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Kia Picanto 1.2 GT-line Auto: Survivor

Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, η Hyundai προσφέρει μέσα στην τιμή των 17.990 ευρώ και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. Τι συμπεριλαμβάνει αυτή;

  • 5 Χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια
  • 5 Χρόνια δωρεάν ετήσιους τεχνικούς ελέγχους καλής λειτουργίας
  • 5 Χρόνια εργοστασιακή εγγύηση βαφής
  • 12 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση αμαξώματος, χωρίς όριο χιλιομέτρων

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για τη βασική έκδοση των 17.990 ευρώ, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...