Top 10 Μοντέλα 23 – 29 Σεπτεμβρίου

Top 10 Μοντέλα 23 – 29 Σεπτεμβρίου

Τα πάνω – κάτω ήρθαν στη λίστα αυτής της εβδομάδας, καθώς ούτε ένα αυτοκίνητο δεν είναι στο ίδιο σημείο της κατάταξης που ήταν μία εβδομάδα νωρίτερα.

  • -
  • -

Τελείως διαφορετική είναι η κατάταξη αυτής της εβδομάδας, με όλα τα αυτοκίνητα να έχουν αλλάξει θέση, άλλα σε μικρότερο βαθμό και άλλα σε μεγαλύτερο. Το μοναδικό που έχει μείνει ίδιο είναι η μάρκα που βρίσκεται στην κορυφή, όμως πλέον εκεί συναντάμε διαφορετικό μοντέλο.

Το περισσότερο ενδιαφέρον από όλα τα άλλα μοντέλα κατάφερε να τραβήξει το Suzuki Ignis, ανεβαίνοντας δύο σκαλιά, με το Toyota Aygo X να είναι δεύτερο έχοντας κερδίσει τρεις θέσεις. Η τρίτη θέση του βάθρου πήγε στο Mitsubishi Space Star, το οποίο έκανε ένα βήμα προς τα πάνω.

Με τρεις κερδισμένες θέσεις το FIAT 500 πλέον είναι τέταρτο, ενώ το Renault Clio ακολουθεί πέμπτο, ένα σκαλοπάτι πιο πάνω. Κέρδος δύο θέσεων κατέγραψαν τα FIAT Panda και SEAT Ibiza, τα οποία πλέον είναι στην έκτη και έβδομη θέση, αντίστοιχα.

Βουτιά σημείωσαν τα επόμενα δύο μοντέλα, καταφέρνοντας όμως να μείνουν μέσα στη δεκάδα. Το Suzuki Swift φιγουράρει ένατο πέφτοντας από τη δεύτερη θέση που είχε μία εβδομάδα νωρίτερα, ενώ τη μεγαλύτερη μεταβολή σημείωσε το Suzuki S-Cross που βρέθηκε δέκατο, ενώ ήταν πρώτο στην προηγούμενη λίστα.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...