#MercedesOnly: Έτσι θα αποκτήσεις τις νέες Mercedes-Benz A-Class ή GLA με 255€ το μήνα!

Χάρη στο νέο πρόγραμμα της Mercedes-Benz, μπορείς να αποκτήσεις δύο κορυφαία σε πωλήσεις μοντέλα, με μοναδικά προνόμια επιλέγοντας τη χρηματοδοτική επιλογή που ταιριάζει ακριβώς στις δικές σου ανάγκες.

  • -
  • -

Εάν πάντα ήθελες να αποκτήσεις τη δική σου Mercedes-Benz, σήμερα είναι η καλύτερη στιγμή! Το μοναδικό πρόγραμμα προνομίων #MercedesOnly της Star Automotive Ελλάς δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να κάνεις δικές σου τις νέες A-Class ή GLA. Με το #MercedesOnly μπορείς να επιλέξεις ευέλικτη χρηματοδότηση σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες, αποκτώντας ταυτόχρονα πρόσβαση σε μία πλούσια γκάμα υπηρεσιών και προνομίων.

1

Τι κερδίζεις χάρη στο πρόγραμμα #MercedesOnly;

Το πρόγραμμα χρηματοδότησης εκτός του ότι χαρίζει έναν άκρως ευέλικτο τρόπο αποπληρωμής μέσω της Eurobank Α.Ε. και έναν εύκολο τρόπο να βρεθείς στο εσωτερικό της δικής σου Mercedes-Benz, προσφέρει παράλληλα:

  • 4 χρόνια εγγύηση συμπεριλαμβανομένης της διετούς εργοστασιακής, σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Allianz, με στόχο την ελαχιστοποίηση των απρόβλεπτων εξόδων αποκατάστασης μηχανικών και ηλεκτρικών βλαβών.
  • 4 χρόνια service δηλαδή 4 διαδοχικές τακτικές συντηρήσεις του αυτοκινήτου με το Συμβόλαιο Συντήρησης Service Pass που προσφέρει εξαρχής σταθερή και προνομιακή τιμή.
  • 4 χρόνια διασφάλιση κινητικότητας Mobilo με το Service 24h της Mercedes-Benz, το οποίο εξασφαλίζει ότι θα φτάσετε στον προορισμό σας μέρα και νύχτα, όπου κι αν βρίσκεστε.
  • 1 χρόνο ασφάλιση οχήματος με πρόγραμμα πυρός-κλοπής Mercedes-Benz Insurance, το οποίο παρέχει και τη δυνατότητα αναβάθμισης σε πρόγραμμα μικτής ασφάλισης.

2

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το πρόγραμμα ισχύει και για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, επιτρέποντας σου έτσι να αποκτήσεις τη δική σου A-Class ή την επιβλητική GLA, αν προτιμάς ένα πολυτελές SUV. Και μάλιστα μέσα σε λίγες μέρες! 

Τι επιλογές χρηματοδότησης υπάρχουν;

Ακόμη ένα σημαντικό πλεονέκτημα του προγράμματος #MercedesOnly, είναι η δυνατότητα επιλογής της χρηματοδότησης που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες. Είτε είσαι ιδιώτης, είτε ελεύθερος επαγγελματίας, είτε πρόκειται για ατομική επιχείρηση, μπορείς να διαλέξεις τη διάρκεια δανείου που σε καλύπτει ιδανικά από 36 έως και 60 μήνες με ισόποσες δόσεις και προνομιακό επιτόκιο 3,9% πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75. Το μόνο που χρειάζεται πριν την έναρξη είναι μία προκαταβολή που ξεκινά από το 35% της συνολικής αξίας.

1

Παράλληλα, ακόμη και όταν ολοκληρωθεί η χρηματοδότηση, το πρόγραμμα #MercedesOnly σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε:

  • εξόφληση της τελευταίας δόσης Balloon και απόκτηση της κυριότητας του οχήματος
  • αναχρηματοδότηση της τελευταίας δόσης ή
  • επιστροφή του οχήματος στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων Mercedes-Benz, με εγγυημένη αξία επαναγοράς, βάσει των όρων της σύμβασης.

Απέκτησε τις κορυφαίες σε πωλήσεις A-Class ή GLA με μηνιαία δόση από μόλις 255€/μήνα

2

Η Mercedes-Benz δημιούργησε το πρόγραμμα #MercedesOnly ώστε να παρέχει μία premium υπηρεσία χρηματοδότησης, αντίστοιχη των αυτοκινήτων που κατασκευάζει. Για παράδειγμα, η Mercedes-Benz GLA με χρηματική αξία 44.500 € μπορεί να γίνει δική σου με μόλις 290€ το μήνα, δίνοντας προκαταβολή 15.770 € και τελευταία δόση Ballon 22.995 €. Τόσο εύκολα, μπορείς να κάνεις δικό σου το μοντέλο που οριοθετεί το δρόμο για την είσοδο στον πολυτελή κόσμο των SUV της Mercedes-Benz και ξεχωρίζει για το απαράμιλλο στιλ και το πληθωρικό lifestyle, που καλύπτουν τις ανάγκες ενός σύγχρονου αγοραστή με υψηλές απαιτήσεις.

3

Αντίστοιχα, η A-Class 180 στην έκδοση Style με αρχική τιμή 37.990 €, μπορεί να αποπληρωθεί σε 48 δόσεις και πάντα με επιτόκιο 3,9%, με μόλις 255€ το μήνα και τελευταία δόση Balloon 18.995 €. Κάπως έτσι, με τον πιο εύκολο και προσιτό τρόπο γίνεται δικό σου το αυτοκίνητο που επιδεικνύει την πραγματική ουσία της premium κατηγορίας. Ένα μοντέλο με compact διαστάσεις, πρακτικό, οικονομικό, το οποίο είναι αντάξιο των προσδοκιών και αξιών που πρεσβεύει το αστέρι στην εμπρός μάσκα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ ή επικοινωνήστε με το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων Mercedes-Benz και βρείτε την επιλογή χρηματοδότησης που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...