Νέο video: Best of Hyundai N – i20 N, i30 N, Ioniq 5 N

Το N Division έκανε τη Hyundai παγκόσμιο φαινόμενο, τόσο για με της επιτυχίες του στους αγώνες, αλλά κυρίως με τα ξεχωριστά αυτοκίνητα δρόμου. Οδηγούμε τα καλύτερα και τώρα μπορείτε να τα απολαύσετε.

  • -
  • -

Το πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας του εμβληματικού σήμερα γράμματος «Ν», γράφτηκε στις ειδικές διαδρομές του WRC. Με το i20 να φορά την αγωνιστική του περιβολή, η Hyundai έχει καταφέρει να είναι μεγάλος πρωταγωνιστής του θεσμού εδώ και μία δεκαετία, έχοντας ήδη δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα Κατασκευαστών στο ενεργητικό της. Οι αγώνες όμως δεν ήταν το μόνο που την ενδιέφερε.

 

Ήθελε να προσφέρει συγκινήσεις και στο ευρύ κοινό και κάπως έτσι αποκτήσαμε κατασκευές όπως τα i20 N, i30 N ή το πιο πρόσφατο, το Ioniq 5 N. Αυτοκίνητα που δεν υπάρχει περίπτωση να μην ενθουσιάσουν και τον τελευτ1αίο λάτρη της οδήγησης. Τα i20 και i30 χάρισαν ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης σε όσους βρέθηκαν στο τιμόνι τους, απολαμβάνοντας τεχνολογίες που η κορεάτικη μάρκα εξέλιξε και δοκίμασε στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Χωρίς δόσεις υπερβολής, τα μοντέλα με το λογότυπο N θεωρούνται ήδη σήμερα εμβληματικά και κλασσικά… 

1

Το Ioniq 5 N είναι αυτό που έχει αναλάβει να διατηρήσει το ίδιο πνεύμα ζωντανό και να το μεταφέρει στην ηλεκτρική εποχή. Γαλουχημένο μέσα από τις νίκες και τις επιτυχίες της Hyundai στο WRC και το Πρωτάθλημα Τουρισμού, το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο υψηλών επιδόσεων κατάφερε να θέσει νέα στάνταρ στις κατασκευές του είδους. Όταν το οδηγήσαμε… το επιβεβαιώσαμε.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Hyundai Ioniq 5 N

Έχοντας τόσες ωραίες αναμνήσεις να θυμόμαστε λοιπόν από τα κορυφαία μοντέλα επιδόσεων της κορεατικής μάρκας, είπαμε να τις τιμήσουμε, δημιουργώντας το απόλυτο video για τους θαυμαστές του N Division. Όλες οι καλύτερες μας στιγμές πίσω από το τιμόνι όλων αυτών των εκρηκτικών δημιουργιών. Πηγαίντε στο YouTube video που βρίσκεται στην κορυφή του άρθρου… και απολαύστε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...