Leapmotor: Έρχεται μεσαίο SUV σε τιμή έκπληξη - Πότε φτάνει Ελλάδα;

Η νέα κινέζικη εταιρεία που ήδη έχει έρθει στη χώρα μας ετοιμάζει δυνατό πλάνο εξάπλωσης της γκάμας της, με την αρχή να γίνεται με ένα C-SUV.

  • -
  • -

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα ηλεκτρικά μεσαία οικογενειακά SUV ανεβαίνει διαρκώς και οι επιλογές στη συγκεκριμένη κατηγορία, γίνονται περισσότερες. Η Leapmotor, το νέο κινέζικο brand που έχει ήδη έρθει στην Ελλάδα, φτιάχνει ένα νέο μοντέλο το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα και να φτάσει σε ευρωπαϊκό έδαφος από το 2025, κρίνοντας από το πλάνο της εταιρείας που έχει σαν στόχο την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου κάθε χρόνο, για την επόμενη τριετία. Το νέο ηλεκτρικό C-SUV θα ονομάζεται B10 και οι διαστάσεις των περίπου 4,5 μέτρων, θα το τοποθετήσουν στην καρδιά του ανταγωνισμού.

Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στο Παρίσι

Το νέο Leapmotor B10 θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού που θα πραγματοποιηθεί σε μερικές εβδομάδες. Προς το παρόν οι πληροφορίες που έχουμε για το αυτοκίνητο, όπως και οι φωτογραφίες, είναι περιορισμένα. Η κινέζικη μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα μερικές εικόνες από τις δοκιμές εξέλιξης του B10, οι οποίες μάλιστα δείχνουν και αρκετά… δυναμικές, κρίνοντας από την πόζα του αυτοκινήτου με ανάποδο τιμόνι σε χωμάτινο τερέν. Αν θα έχει σπορ χαρακτήρα δεν το γνωρίζουμε, όμως οι φήμες μιλάνε για ένα μοντέλο με premium χαρακτηριστικά, παρά την ανταγωνιστική τιμή.

Δείτε ακόμη: Leapmotor T03 και C10 - Η τιμή τους στην Ελλάδα

Φυσικά δεν γνωρίζουμε σε τι επίπεδο τιμής θα πωλείται, ωστόσο αν κρίνουμε ότι στην Ελλάδα, το μεγαλύτερο C10 στοιχίζει περίπου 31.000 ευρώ (με υπολογισμένα τα 9.000 ευρώ της κρατικής επιδότησης και την προσφορά 2.000 ευρώ της αντιπροσωπείας) τότε είναι σίγουρο ότι θα μιλάμε για ένα πολύ σωστά τοποθετημένο μοντέλο, από πλευράς κόστους. Τώρα, σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τίποτα. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι το μήκος του θα βρίσκεται πέριξ των 4,5 μέτρων. Δεν υπάρχει στοιχείο σχετικά με τη χωρητικότητα της μπαταρίας, τις εκδόσεις, την απόδοση των ηλεκτροκινητήρων κλπ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...