Ο αντικαταστάτης της McLaren P1 είναι προ των πυλών [video]

Η McLaren θα παρουσιάσει το διάδοχο της P1 και δεν θα εφοδιάζεται με αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο. Μάθε πότε αποκαλύπτεται!

  • -
  • -

Η πρώτη χρυσή σελίδα στην ιστορία της McLaren γράφτηκε με τη θρυλική F1. Πριν από μία δεκαετία, η σκυτάλη πέρασε στα χέρια της P1, η οποία και αποτέλεσε το διάδοχο της, όντας το απόλυτο hypercar της βρετανικής μάρκας. Σήμερα, πλησιάζει το πλήρωμα του χρόνου και για την P1, με τη νέα δημιουργία της McLaren να αποκαλύπτεται και επίσημα στις 6 Οκτωβρίου. Αρκετοί ανέφεραν ότι το νέο εμβληματικό μοντέλο της μάρκας θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον…

Οι όποιες σκέψεις υπήρχαν εγκαταλείφθηκαν λόγω του αυξημένου βάρους της μπαταρίας, στοιχείο που δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία της βρετανικής μάρκας. Ο Michael Leiters χαρακτηριστικά: «Δεν θέλουμε να κατασκευάσουμε ένα αυτοκίνητο με βάρος 2 τόνους και 2.000 ίππους. Όλοι μπορούν να το κάνουν αυτό. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα μοντέλο που θα έχει αντίστοιχη αίσθηση με ένα supercar που έχει βάρος 750 kg.» Αντιθέτως, η McLaren θα εκμεταλλευθεί τη γνώση που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια στην υβριδική τεχνολογία και είναι δεδομένο ότι το νέο hypercar της βρετανικής μάρκας θα ξεπεράσει εύκολα τους 916 ίππους της P1. Το «1» που συνοδεύει τα κορυφαία μοντέλα της McLaren αποτελούν την κορωνίδα της βρετανικής μάρκας και στόχος είναι κάθε φορά να θέτουν νέα στάνταρ στα hypercar. Και στο παρακάτω βίντεο οι άνθρωποι της McLaren μας προετοιμάζουν για το νέο hypercar.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...