Βόρεια Ελλάδα: Πουλάνε πάρκινγκ 316 θέσεων για 6 εκατ. ευρώ - Δείτε σε ποια πόλη είναι

Βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης και θα δημοπρατηθεί ηλεκτρονικά για το 100% της κυριότητας του.

  • -
  • -

Μπαράζ επώνυμων πλειστηριασμών θα λάβει χώρα αύριο 25 Σεπτεμβρίου σε εκατοντάδες ακίνητα πολύ γνωστών επιχειρήσεων και βιομηχανιών στη Βόρεια Ελλάδα. Μεταξύ αυτών, και το Ήλτσιος Parking επί της οδού Προμηθέως 36 στη Θεσσαλονίκη.

Αρχική τιμή, 6,13 εκατ. ευρώ

Ο σταθμός αυτοκινήτων της εταιρείας «Ήλτσιος Parking – Εμπορία Αυτοκινήτων Α.Ε.» στη Θεσσαλονίκη διαθέτει 316 θέσεις στάθμευσης, έχει ανεγερθεί το 1987, το ακίνητο είναι κτισμένο σε οικόπεδο εμβαδού 1.195,08 τμ. και πρόκειται για ένα πολυώροφό κτήριο το οποίο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, μεσοπάτωμα, 6 τυπικούς ορόφους και ταράτσα.

Σύμφωνα με την εκτιμητική έκθεση της Δανός| An alliance member of BNP PARIBAS Real Estate, το πάρκινγκ είναι ανάμεσα στον «νέο σιδηροδρομικό σταθμό και το εμπορικό κέντρο της πόλης, που παρουσιάζει μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο κυρίως κατά τις ώρες αιχμής».

Η οδός Μοναστηρίου αποτελεί τον κύριο οδικό άξονα για την είσοδο – έξοδο των οχημάτων προς και από το κέντρο του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης από τη δυτική είσοδο. Σε μικρή απόσταση βρίσκεται ο Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός Θεσσαλονίκης και ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Η σύνθεση των διερχόμενων οχημάτων αποτελείται από επιβατικά, μικρά και μεγάλα φορτηγά, βαρέα οχήματα, λεωφορεία κ.ά. Η άμεσα γύρω περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται κυρίως ως επαγγελματική-εμπορική, καθώς ένας σημαντικός αριθμός γραφείων και καταστημάτων χονδρεμπορίου στεγάζεται εκεί.

Δείτε ακόμη: Η χώρα που απαγόρευσε στα ηλεκτρικά να παρκάρουν στα κλειστά πάρκινγκ

Η τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού έχει οριστεί στα 6,13 εκατ. ευρώ, με το ακίνητο να βγαίνει στο «ηλεκτρονικό σφυρί» για χρέη… 100.000 ευρώ. Ο νέος ιδιοκτήτης του θα αποκτήσει την πλήρη κυριότητα του ακινήτου.

Πηγή: voria.gr

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...