Ο Musk απενεργοποίησε εξ αποστάσεως ένα Cybertruck – Προέδρου φιλορωσικής χώρας

Ο Elon Musk αποφάσισε πως η χρήση του Cybertruck από τον Προέδρο της φιλορωσικής χώρας δεν ήταν η πρέπουσα, με αποτέλεσμα, να του μπλοκάρει εξ’ αποστάσεως το όχημα.

  • -
  • -

Ο Ramzan Kadyrov, Πρόεδρος της Τσετσενίας και στενός συνεργάτης του Vladimir Putin,  ισχυρίζεται ότι ο Elon Musk του χάρισε ένα Tesla Cybertruck πριν από περίπου ένα μήνα και στη συνέχεια, του το απενεργοποίησε εξ’ αποστάσεως, αναγκάζοντάς το να το ρυμουλκήσει από το πεδίο της μάχης!

Με ενσωματωμένο πολυβόλο

Ο Τσετσένος πολέμαρχος είχε εξοπλίσει το προσωπικό του Cybertruck με ένα πολυβόλο, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε επαινέσει δημόσια, μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media, την ευελιξία και τη «σκληράδα» του.

Η Tesla έχει λανσάρει βέβαια πολλές διαφορετικές επιλογές για το Cybertruck από τότε που ξεκίνησαν οι παραδόσεις του αυτοκινήτου τον περασμένο χειμώνα, συμπεριλαμβανομένης μιας σκηνής για camping αλλά και μιας πρόσθετης μπαταρίας που τοποθετείται στην «καρότσα» επεκτείνοντας την αυτονομία του οχήματος, αλλά ένα πολυβόλο δεν είναι στα «extra» της λίστας των επιλογών.  

«Ο Elon Musk συμπεριφέρθηκε άσχημα», έγραψε στο Telegram ο Ramzan Kadyrov, πρόεδρος της Τσετσενίας, για να συνεχίσει τονίζοντας «Δίνει ακριβά δώρα από καρδιάς και μετά τα αποσυνδέει από απόσταση».

Δείτε ακόμη: Καταστρέφονται τα Tesla Cybertruck στο νερό;

Ο 47χρονος Τσετσένος, χαρακτήρισε επίσης τον Musk άνανδρο στέλνοντας του μάλιστα και οπτικοακουστικό υλικό από τη ρυμούλκηση του Cybertruck από το πεδίο της μάχης. Ο ισχυρός άνδρας της Tesla, έπειτα από όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας έσπευσε να γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο X (πρώην Twitter) ότι «είμαι απογοητευμένος με όσους νομίζουν ότι έδωσα ως δώρο ένα Cybertruck σε έναν φιλορώσο ηγέτη και στρατηγό».

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...