Νέο Renault Captur: Το ολοκληρωμένο B-SUV σήμερα, με 21.950 ευρώ €!

Με σχεδίαση που συναρπάζει και πρωτόγνωρες τεχνολογικές καινοτομίες για το B-Segment, το νέο Renault Captur είναι σήμερα καλύτερο, αλλά και πιο προσιτό από ποτέ!

  • -
  • -

«Να ζεις μαζί του.» Αυτό ήταν το όραμα των ανθρώπων της Renault, όταν ξεκίνησαν από λευκό χαρτί να σχεδιάζουν το Captur. Το γαλλικό compact SUV με τα εκατομμύρια πωλήσεων την τελευταία δεκαετία, εξαρχής δεν αποτελούσε ένα μοντέλο περιορισμένων δυνατότητων. Είναι μία κατασκευή που μπορείς να συμβιώσεις μαζί της σε κάθε είδους συνθήκηΚαι αυτή η πολυσχιδής προσωπικότητα του το καθιέρωσε στην αγορά. Σήμερα, η νεότερη γενιά είναι πιο όμορφη από ποτέ! Αλλά τα πλεονεκτήματα και οι… «άσσοι» που το ξεχωρίζουν στα B-SUV είναι καλά κρυμμένοι κάτω από το γοητευτικό αμάξωμα

Αντικειμενικά γοητευτικό!

Είναι κάποιες περιπτώσεις αυτοκινήτων, που καταφέρνουν να σε κερδίσουν με την πρώτη ματιά. Και το νέο Captur συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτές. Οι κόμπακτ διαστάσεις και το φαρδύ αμάξωμα το καθιστούν μυώδες και αθλητικό. Από την άλλη, οι τονισμένοι θόλοι των τροχών, τα προστατευτικά γύρω από το αμάξωμα και η απόσταση από το έδαφος των 169 mm αποτελούν μία εμφατική δήλωση του ασυμβίβαστου χαρακτήρα του. Τις εντυπώσεις, όμως, κερδίζει η τελείως καινούργια εμπρός μάσκα. Αμέσως καταλαβαίνεις πως έχει υιοθετηθεί η νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Renault, με το Captur να παραπέμπει περισσότερο στα πολυτελή Rafale και Symbioz, που θα έρθουν και στην Ελλάδα από τη νέα χρονιά! 

Τα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα μπροστά και τα αντίστοιχα ημέρας, σε συνδυασμό με τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και την τελείως νέα μάσκα που φιλοξενεί το σήμα της μάρκας, συνδυάζουν την premium αισθητική με το σπορ χαρακτήρα. Ειδικά στη νέα έκδοση esprit Alpine, το στοιχείο του δυναμισμού είναι έκδηλο από όποια γωνία και αν το παρατηρήσεις. Στο πίσω μέρος, ο νέος προφυλακτήρας δένει αρμονικά με το αμάξωμα, ενώ τα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα σε σχήμα C έχουν αποκτήσει νέο σκουρόχρωμο φόντο, συμπληρώνοντας την κομψή και στιλάτη σιλουέτα του.

High tech εσωτερικό με υπηρεσίες της Google!

Η καινοτομία είναι μέρος του DNA της Renault και στο νέο Captur η γαλλική μάρκα φρόντισε να την ενισχύσει με τεχνολογίες που συναντάμε για πρώτη φορά στο B-Segment! Συγκεκριμένα, το σύστημα πολυμέσων openR Link έχει ενσωματωμένες υπηρεσίες της Google, κάτι που σημαίνει πως μπορείς να έχεις άμεση πρόσβαση σε περισσότερες από 50 εφαρμογές μέσα από τον κατάλογο Google Play! Με αυτό τον τρόπο, η κάθετα τοποθετημένη οθόνη αφής των 10,4’’ αποκτά αίσθηση ανάλογη με αυτή ενός smartphone! Αντίστοιχα, ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων, ολοκληρώνοντας την digital αισθητική της καμπίνας του ποιοτικού εσωτερικού. Όπως σε κάθε μοντέλο της Renault το φινίρισμα και η συναρμογή των υλικών είναι κορυφαίου επιπέδου, με τις νέες επενδύσεις να αναβαθμίζουν περαιτέρω το ευχάριστο και πολυτελές περιβάλλον της καμπίνας.

Όμως, η λογική: «Να ζεις μαζί του», δεν μεταφράζεται μόνο σε τεχνολογικές ανέσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητα. Το μοντέρνο και σύγχρονο εσωτερικό του Captur παραμένει εξαιρετικά ευρύχωρο! Άσσος στο μανίκι του είναι η συρόμενη πίσω σειρά καθισμάτων, επιτρέποντας σου να επιλέξεις ανάμεσα σε ευρυχωρία για τα πίσω γόνατα ή στη μέγιστη ευρυχωρία του χώρου αποσκευών. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις θερμικές εκδόσεις η χωρητικότητα του μπορεί να φτάσει έως τα 616 lt, όταν στις ήπια υβριδικές και στην πλήρως υβριδική E-Tech φτάνει τα 480 lt! Και αν αποφασίσεις να ρίξεις τις πλάτες των πίσω καθισμάτων, τότε το νούμερο εκτοξεύεται στα 1.596 lt και 1.458 lt, αντίστοιχα! 

Ηλεκτρονικός φύλακας άγγελος!

Στη λίστα προτεραιοτήτων της Renault, η ασφάλεια των επιβατών βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και το Captur διαθέτει ό,τι είναι απαραίτητο για να προσφέρει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον σε όσους βρεθούν στο εσωτερικό του. Από τη βασική κιόλας έκδοση, η εξαιρετικά μακρά λίστα περιλαμβάνει ό,τι σημαντικότερο αναφορικά με συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού. Τεχνολογίες όπως υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας και αποφυγής πρόσκρουσης, φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, προειδοποίησης σύγκρουσης, αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας, απόσπασης προσοχής του οδηγού και πολλές άλλες αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού και τον καθημερινό σου φύλακα άγγελο. Όμως, εκτός από απόλυτα ασφαλές, σύγχρονα καλούδια όπως το cruise control, η κάμερα οπισθοπορείας και οι αισθητήρες παρκαρίσματος, καθιστούν το Captur και εξαιρετικά άνετο στην καθημερινότητα. 

Το Captur έχει λύση για κάθε σου ανάγκη

Με πέντε κινητήρια σύνολα, το δυναμικό crossover προσφέρεται στην πλέον πολυσυλλεκτική γκάμα της αγοράς. Η έκδοση με τον 1.000άρη υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 90 ίππων τοποθετείται στη βάση της γκάμας, ενώ με 100 ίππους ακολουθεί η εξαιρετικά δημοφιλής εκδοχή διπλού καυσίμου (βενζίνης-LPG) με την απίστευτη χιλιομετρική ελευθερία! Τα δύο δοχεία καυσίμου των 40 lt, σου επιτρέπουν να καλύψεις σχεδόν 1.300 km, χωρίς στάση για ανεφοδιασμό! Τώρα, αν εστιάζεις την προσοχή σου στην αποδοτικότητα, τότε τα δύο ήπια υβριδικά σύνολα των 1.300 cc απόδοσης 140 και 160 ίππων, θα ταιριάξουν απόλυτα με τα θέλω σου. Προσφέρουν πολύ καλές επιδόσεις, αλλά και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, αφού απαιτούν μόλις 5,8 και 5,9 lt/100 km!

Βέβαια, αν επιθυμείς να ζήσεις την εμπειρία της ηλεκτρικής οδήγησης χωρίς περιορισμούς και… άγχος, η υβριδική εκδοχή τεχνολογίας E-Tech είναι αυτή ακριβώς που ψάχνεις. Χωρίς τον περιορισμό της φόρτισης, σου επιτρέπει να κινείσαι στην πόλη κυρίως με τη χρήση του ηλεκτροκινητήρα, ενώ όποτε θελήσεις έχει στη διάθεση σου 145 ολοζώντανους ίππους. Επιπλέον, η νέα λειτουργία E-SAVE δεν επιτρέπει στη μπαταρία να πέσει κάτω από το 40%, επιτρέποντας σου να διατηρήσεις την ενέργεια για όταν τη χρειαστείς στη συνέχεια! Με αυτό τον τρόπο, η κατανάλωση είναι μόλις 4,6 lt/100 km και οι εκπομπές ρύπων 105 gr/km! Κάτι που μεταφράζεται και σε ουσιαστικό οικονομικό όφελος, αφού απαλλάσσεται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας, ενώ σου προσφέρει και ελεύθερη πρόσβαση στον Δακτύλιο. 

Με ασυναγώνιστη τιμή! Κάτω από 22.000 €!

Το νέο Renault Captur είναι αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς! Με αισθητική που συναρπάζει, τεχνολογίες αιχμής, μεγάλη ευρυχωρία και πληθώρα κινητήριων συνόλων, ξεχωρίζει ανάμεσα στα B-SUV με την πληθωρική παρουσία του και την τεράστια δυναμική του. Το γαλλικό crossover μπορεί σήμερα κιόλας να γίνει δικό σου και να εκμεταλλευθείς το όφελος των 2.000 €! Με τιμή εκκίνησης τα 21.950 ευρώ για την έκδοση διπλού-καυσίμου των 1.300 km χιλιομετρικής ελευθερίας, το νέο Captur αποδεικνύει ότι προσφέρει ένα ασυναγώνιστο πακέτο τιμής-αξίας-εξοπλισμού. Μπες τώρα στην επίσημη σελίδα της Renault και βρες τον κοντινότερο επίσημο αντιπρόσωπο της Renault για να το δεις από κοντά. Είναι σίγουρο ότι θα σε κερδίσει με την πρώτη ματιά και θα θελήσεις να ζεις μαζί του.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...