Το φθηνό υβριδικό 4Χ4 που έχει 5 χρόνια εγγύηση και καίει 5,4 lt/100 km – Ποιο είναι;

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι υβριδικό, τετρακίνητο και κοστίζει κάτω από 19.000 ευρώ. Θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα και προσφέρεται με 5 χρόνια εγγύηση.

  • -
  • -

Ανήκει στην κατηγορία των A-SUV και ουσιαστικά πρόκειται για ένα αστικών προδιαγραφών crossover. Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού με τη μοντέρνα και νεανική εμφάνισή του, τις compact διαστάσεις και το πρακτικό εσωτερικό.

Οι χώροι είναι εξαιρετικά πλουσιοπάροχοι για τα δεδομένα της κατηγορίας, φιλοξενώντας με άνεση τέσσερις επιβάτες, η εργονομία από τις κορυφαίες, όπως και η ποιότητα κατασκευής. Φέρει οθόνη 7 ιντσών που υποστηρίζει Android Auto και Apple CarPlay, κάμερα οπισθοπορείας, φώτα LED, αισθητήρες φωτός, ζάντες 16 ιντσών και πολλά ακόμη.

ignis

Αυτό εκτιμούν περισσότερο οι οδηγοί ωστόσο, είναι πως έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος και προσφέρεται με τετρακίνηση. Αναφερόμαστε στο Suzuki Ignis, το οποίο διατίθεται και σε 4Χ4 έκδοση, με τιμή αρκετά κάτω από 20.000 ευρώ.

Το φθηνότερο τετρακίνητο της αγοράς

Το Suzuki Ignis 4X4 είναι το φθηνότερο που μπορεί να βρεις κάποιος στην ελληνική αγορά, με την τιμή του να ανέρχεται αυτήν τη στιγμή στα 18.230 ευρώ. Κάτω από το καπό βρίσκεται τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης 1.2 lt με 83 ίππους και 107 Nm ροπή, που συνδυάζεται με χειροκίνητο 5άρι κιβώτιο. Το σύνολο υποστηρίζεται από mild hybrid τεχνολογία που υποβοηθά τον κινητήρα, προσθέτοντας λίγη περισσότερη ισχύ στις χαμηλές στροφές και μειώνοντας την κατανάλωση. Σε συνδυασμό με το μικρό βάρος του Ignis, το μοτέρ των 83 ίππων αποδεικνύεται επαρκέστατο, ενώ παράλληλα καίει και ελάχιστα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/57abb6153ee6f275429de1608006c899.jpg

Διαβάστε επίσης: Το υβριδικό Suzuki που ήρθε στην Ελλάδα και έχει τιμή 17.450 ευρώ – Ποιο είναι;

Με κατανάλωση μόλις 5,4 lt/100km και εκπομπές 121 gr/km, το Ignis όχι μόνο είναι φιλικό προς την τσέπη όσον αφορά τις επισκέψεις στα πρατήρια καυσίμων, αλλά και όταν έρθει η ώρα των Τελών Κυκλοφορίας, μιας και αυτά είναι μηδενικά σε όλη την γκάμα που χρησιμοποιεί το χειροκίνητο κιβώτιο.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/4c0a9a4ac123bb849ebd906d74495978.jpg

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 3 εκδόσεων εξοπλισμού: GL, GL+ και GLX. Επιπλέον, το αυτοκίνητο συνοδεύεται με 5 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας (3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 2 χρόνια επέκταση εγγύησης). Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις τιμές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Ignis

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...