Νέα Mercedes-Benz GLA με 290 ευρώ το μήνα στην Ελλάδα- Τι προκαταβολή έχει

Το νέο πρόγραμμα #MercedesOnly κάνει σήμερα ακόμα πιο εφικτή την απόκτηση ενός μοντέλου της γερμανικής μάρκας!

  • -
  • -

Η Mercedes-Benz γνωστοποίησε το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης και προνομίων #MercedesOnly, με ευέλικτους όρους, αλλά και μία σειρά από υπηρεσίες. Το πρόγραμμα χρηματοδότησης προσφέρεται μέσω της Τράπεζας Eurobank A.E. αφορά πελάτες ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις και προβλέπει προκαταβολή από 35%, επιτόκιο 3,9% και διάρκεια δανείου 36/48/60 σε ισόποσες δόσεις δανείου και μία τελευταία δόση ballon. Στο τέλος της χρηματοδότησης, ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει την τελευταία δόση και να αποκτήσει την κυριότητα του αυτοκινήτου, αναχρηματοδότηση της τελευταίας δόσης ή επιστροφή του οχήματος στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων Mercedes-Benz, με εγγυημένη αξία επαναγοράς, βάσει των όρων της σύμβασης.

Όσον αφορά τα προνόμια, το πρόγραμμα #MercedesOnly περιλαμβάνει τέσσερα χρόνια εγγύηση συμπεριλαμβανομένης της διετούς εργοστασιακής, σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Allianz, με στόχο την ελαχιστοποίηση των απρόβλεπτων εξόδων αποκατάστασης μηχανικών και ηλεκτρικών βλαβών. Τέσσερα χρόνια service, δηλαδή τέσσερις διαδοχικές τακτικές συντηρήσεις του αυτοκινήτου με το Συμβόλαιο Συντήρησης Service Pass που προσφέρει εξαρχής σταθερή και προνομιακή τιμή. Τέσσερα χρόνια διασφάλιση κινητικότητας Mobilo με το Service24h της Mercedes-Benz, το οποίο εξασφαλίζει ότι θα φτάσετε στον προορισμό σας μέρα και νύχτα, όπου κι αν βρίσκεστε. Και ένα χρόνο ασφάλιση οχήματος με  πρόγραμμα πυρός-κλοπής Mercedes-Benz Insurance, το οποίο παρέχει και τη δυνατότητα αναβάθμισης σε πρόγραμμα μικτής ασφάλισης. 

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε τη νέα Mercedes-Benz GLB

Παραδείγματα χρηματοδότησης

Η Mercedes-Benz GLA με χρηματική αξία 44.500 € μπορεί να γίνει δική σου μόλις 290 €, δίνοντας προκαταβολή 15.770 € και τελευταία δόση Ballon 22.995 €. Αντίστοιχα, την A Class 180 στην έκδοση Style με αρχική τιμή 37.990 €, μπορείς να την αποκτήσεις επίσης με 48 δόσεις και πάντα με επιτόκιο 3,9%, με 255 € το μήνα και τελευταία δόση Balloon 18.995 €. Σημειώστε, πως το πρόγραμμα #MercedesOnly ισχύει για ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της γκάμας. Και συγκεκριμένα, για A-Class, GLA, CLA, GLB, GLC SUV, GLC Coupe – όλα ετοιμοπαράδοτα εκτός από τη GLC Coupe η οποία είναι άμεσα διαθέσιμη. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...