Δέσε ζώνες λέει ο Ηλιόπουλος στον Μαρσιάλ - Σε αγωνιστικό WRC (απολαυστικό video)

O Αντονί Μαρσιάλ ήρθε στην Ελλάδα και ο Μάριος Ηλιόπουλος του έδωσε μία γεύση από ένα κορυφαίο αγωνιστικό WRC. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ το αγόρασε από έναν πρωταθλητή των Ράλλυ.

  • -
  • -

Η μεταγραφή του Αντονί Μαρσιάλ στην ΑΕΚ είναι μία από τις σπουδαιότερες του φετινού καλοκαιριού. Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και προετοιμάζεται για την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της ΑΕΚ. Ο ελληνικός σύλλογος ετοίμασε ένα βίντεο για την υποδοχή, αλλά και την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον Μαρσιάλ, στο οποίο έδωσε  άρωμα από το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού! 

Ο πρόεδρος της ομάδας, Μάριος Ηλιόπουλος, έχει πετύχει σημαντικές διακρίσεις στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτου, έχοντας κατακτήσει τίτλους και Πρωταθλήματα στις Αναβάσεις, αλλά και στους αγώνες Ταχύτητας. Μάλιστα, ο Ηλιόπουλος θα λάβει μέρος και στον επόμενο γύρο του Παν.Π.Αναβάσεων στην Πορταριά αυτό το Σαββατοκύριακο με το πανίσχυρο Ford Fiesta της κατηγορίας Formula Saloon.

Στο βίντεο, φαίνεται ο Μάριος Ηλιόπουλος στο τιμόνι της Citroen C4 WRC που έχει στη συλλογή του, με τον Αντονί Μαρσιάλ στο δεξί του μπάκετ. Τον παροτρύνει να δέσει τη ζώνη του και του επιδεικνύει τις δυνατότητες του γαλλικού όπλου. 

 

Η συγκεκριμένη Citroen C4 WRC άνηκε στη Citroen Racing και πρόκειται για ένα από τα αυτοκίνητα που οδήγησε ο Sebastien Loeb στο WRC από το 2007 έως και το 2010. Είναι εργοστασιακό με πλούσιο αγωνιστικό παλμαρέ, αφού πρόκειται για ένα από τα πλέον επιτυχημένα WRCars όλων των εποχών. Ο Loeb στο τιμόνι της κατέκτησε τον τίτλο των Οδηγών τέσσερις φορές, ενώ η Citroen πανηγύρισε τρεις αυτόν των Κατασκευαστών. Συνολικά, μέχρι και σήμερα η C4 WRC εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί σε αγώνες Εθνικών Πρωταθλημάτων, έχοντας σημειώσει 254 νίκες και έχοντας ανέβει 473 φορές στο βάθρο!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...