Έκανε δώρο στον Kadyrov το Cybertruck ο Elon Musk; Τι απαντάει;

Ο πρόεδρος της Τσετσενίας Ramzan Kadyrov πόσταρε βίντεο με Tesla Cybertruck εξοπλισμένο με οπλοπολυβόλο, ευχαριστώντας τον Elon Musk!

  • -
  • -

Ο πρόεδρος της Τσετσενίας, Ramzan Kadyrov, πόσταρε πριν από μερικές ημέρες ένα βίντεο στο διαδίκτυο, στο οποίο εμφανίζεται επάνω σε ένα Tesla Cybertruck. Το περίεργο και παράδοξο της ιστορίας, είναι πως ο ένθερμος υποστηρικτής του Vladimir Putin, έχει ενσωματώσει ένα οπλοπολυβόλο στο πίσω μέρος του! Στο βίντεο, ο Kadyrov εμφανίζεται να λέει χαρακτηριστικά: «Elon, σε ευχαριστώ! Όποτε θέλεις έλα στο Grozny, θα σε υποδεχθώ ως τον αγαπημένο μου επισκέπτη!» Μάλιστα, δεν παρέλειψε να συμπληρώσει πως θα στείλει το ειδικά τροποποιημένο Cybertruck του στον πόλεμο της Ουκρανίας!

Δείτε ακόμη: Νέο ρεκόρ φόρτισης! 

Πολλά μέσα ενημέρωσης, πήραν τη συγκεκριμένη δήλωση και ανέφεραν ότι ο Musk έκανε δώρο το Cybertruck στον Τσετσένο εξτρεμιστή! Η αντίδραση του ήταν οργισμένη, αφού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ, πόσταρε συγκεκριμένα: «Είστε καθυστερημένοι; Πιστεύετε ότι μπορεί να του έδωσα εγώ; Αυτό είναι ακόμα ένα παράδειγμα του πόσο ψεύδονται τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης», τονίζοντας πως ποτέ δεν έκανε δώρο το Cybertyruck στον Kadyrov. Ο Τσετσένος πρόεδρος έχει κατηγορηθεί κατά καιρούς για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και για μία σειρά από καταχρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των εξαναγκαστικών εξαφανίσεων αντιπάλων, των βασανιστηρίων και των διώξεων των ομοφυλοφίλων. Επιπλέον, οι επικριτές του τον έχουν συνδέσει με διάφορες δολοφονίες, ορισμένες από αυτές στην Ευρώπη, αλλά ο ίδιος αρνείται την ανάμειξή του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...