Top 10 Μοντέλα 1 – 7 Ιουλίου

Top 10 Μοντέλα 1 – 7 Ιουλίου

Μικρές αλλαγές τόσο εντός όσο και στην κορυφή της λίστας, ενώ μία «καυτή» επιλογή κάνει την εμφάνιση της στο εβδομαδιαίο Top 10.

  • -
  • -

Το εβδομαδιαίο Top10 δείχνει τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες, σύμφωνα με τις δικιές σας προτιμήσεις. Κρίνοντας από τη λίστα που έχουμε σήμερα και την αντίστοιχη την προηγούμενης εβδομάδας, μικρές είναι οι ανακατατάξεις στις προτιμήσεις σας, ενώ ένα νέο σπορ μοντέλο φαίνεται να σας τράβηξε το ενδιαφέρον. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Ξεκινώντας από την κορυφή, έχουμε αλλαγή στο θρόνο, με το Suzuki Ignis να κλέβει την πρωτιά από το Toyota Aygo X. Αντίστοιχη ήταν και η αλλαγή μεταξύ των θέσεων 3 και 4, με το Mitsubishi Space Star να ξεπερνά το FIAT 500 για να πάρει το τρίτο σκαλί του βάθρου. Την 5άδα για ακόμη μία φορά κλείνει το FIAT Panda, ενώ τη θέση του διατήρησε και το Seat Ibiza που ακολουθεί στο νούμερο 6. Στην συνέχεια είχαμε ακόμη μία ανταλλαγή, με το Kia Picanto να προσπερνά το Renault Clio για την 7η θέση, ενώ στο 9 βρίσκεται και πάλι το Suzuki Swift. Η μεγάλη έκπληξη της εβδομάδας είναι το αυτοκίνητο που βρίσκεται στο νούμερο 10, καθώς το Dacia Duster έχασε την τελευταία θέση της λίστας από το Hyundai Ioniq 5 N, το καυτό ηλεκτρικό από την Κορέα με τους 650 ίππους, το οποίο μόλις κατέφθασε στη χώρα μας και φαίνεται πως έχει τραβήξει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...