Τεράστια επιτυχία για το Xiaomi SU7: 20.000 παραδόσεις σε 40 μέρες

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το SU7 τον Μάρτιο και έκτοτε αγωνίζεται να καλύψει την τεράστια ζήτηση.

  • -
  • -

Στην πραγματικότητα, και σύμφωνα πάντα με τη Xiaomi, η ζήτηση είναι πέντε φορές υψηλότερη από ό,τι είχε αρχικά προβλεφθεί, με αποτέλεσμα οι παραδόσεις του εντυπωσιακού ηλεκτρικού σεντάν να καθυστερούν σημαντικά.

Ωστόσο, υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας δήλωσαν, ότι κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, προκειμένου να «ενισχύσουν» την παραγωγή, τονίζοντας μάλιστα ότι μέχρι σήμερα, έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς περισσότερες από 20.000 παραδόσεις.

Από 30 έως 35 εβδομάδες για την παράδοση

Τη δεδομένη χρονική στιγμή βέβαια, και σύμφωνα πάντα με τις παραγγελίες που είναι ήδη «κλεισμένες», η Xiaomi χρειάζεται από 30 έως 35 περίπου εβδομάδες για την παραγωγή της κορυφαίας έκδοσης «Max» του SU7!

Θυμίζουμε, πως το SU7 διατίθεται σε δύο εκδόσεις, την βασική, με έναν ηλεκτροκινητήρα και κίνηση στους πίσω τροχούς (300 ίπποι με 400 Nm ροπής) και την κορυφαία SU7 Max με δυο ηλεκτροκινητήρες, σύστημα τετρακίνησης, 673 ίππους, 838 Nm ροπής και φυσικά το καθόλα εντυπωσιακό 0-100 km/h σε μόλις 2,78 δευτερόλεπτα! Και όλα αυτά, με την αυτονομία του SU7 Max να φτάνει τα εντυπωσιακά 800 km! Τουλάχιστον σύμφωνα με όλα όσα υποστηρίζει η Xiaomi.

Δείτε ακόμα: Πότε έρχεται Ελλάδα το πρώτο αυτοκίνητο της Xiaomi;

Σύμφωνα πάντως με την Xiaomi, παρά το φόρτο εργασίας, η εταιρεία θα είναι σε θέση να παραδώσει έως τα τέλη του χρόνου 100.000 αυτοκίνητα στους ιδιοκτήτες τους και είναι πολύ πιθανό να φτάσει ακόμη και τις 120.000 παραδόσεις εάν όλα πάνε βάσει σχεδίου…

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...