Opel: Ειδικές τιμές για όλα τα νέα αυτοκίνητα – Και ετοιμοπαράδοτα

Η Opel προσφέρει τα δημοφιλή αυτοκίνητα της γκάμας της σε ειδικές τιμές χάρη στο νέο πρόγραμμα «Opel Deals» και με άμεση παράδοση.

  • -
  • -

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα νέο αυτοκίνητο με τους καλύτερους όρους, προσφέρει η Opel χάρη στο νέο εμπορικό πρόγραμμα που λάνσαρε στην Ελλάδα. Μέσω του «Opel Deals», οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επισκεφθούν οποιαδήποτε έκθεση της μάρκας σε όλη τη χώρα, να δουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα της γκάμας της, να τα οδηγήσουν και να αποκτήσουν αυτό που επιθυμούν σε ειδική τιμή.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/84cc975ef246b89ab255bbdbeabe927a.jpg

Στο πρόγραμμα «Opel Deals» συμμετέχουν το δημοφιλές Corsa με την υψηλή απόδοση, το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε και σε υβριδική έκδοση 48V, καθώς και η γκάμα των SUV: το τολμηρό και μοντέρνο Mokka , το ευρύχωρο και πρακτικό Crossland και το ιδανικό για οικογένειες Grandland, με τα υψηλά επίπεδα άνεσης.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το φθηνότερο Opel Mokka στην Ελλάδα

Όλα τα μοντέλα διακρίνονται για την εξαιρετική οικονομία καυσίμου, τον προηγμένο εξοπλισμό ασφάλειας και τις τεχνολογικές καινοτομίες. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα αυτοκίνητα της Opel συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύηση.
https://cdn.gcdata.gr/data/photos/afcf77f506eea38b95401aab832dd6dd.jpg

Οι ειδικές τιμές του προγράμματος «Opel Deals» ισχύουν έως τις 20 Ιουλίου και αφορούν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Για να λάβετε προσφορά για ένα από τα παραπάνω οχήματα πατήστε εδώ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...