Λαμπάδιασε στην Αττική Οδό supercar 3,6 εκατ. ευρώ! Δείτε ποιο είναι [video]

Τεράστια προβλήματα κυκλοφορίας και ουρές χιλιομέτρων δημιουργήθηκαν στην Αττική Οδό, όταν ένα από τα ακριβότερα supercars του πλανήτη έπιασε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς.

  • -
  • -

Η Αττική Οδός στο ρεύμα προς Ελευσίνα μετατράπηκε σε parking για πολλή ώρα, επειδή ένα supercar αξίας 3,6 εκατομμυρίων ευρώ έπιασε φωτιά, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο.

Το supercar έπιασε φωτιά μετά την έξοδο Κηφισίας, στο ύψος του εμπορικού κέντρου The Mall, εκεί που βρίσκεται ο σταθμός Νεραντζιώτισσα του ηλεκτρικού και του προαστιακού σιδηρόδρομου.

attiki-odos-fotia-koeingsegg-jesko

Ποιο είναι το supercar των 3,6 εκατ. ευρώ που κάηκε στην Αττική Οδό;

Το supercar των 3,6 εκατομμυρίων ευρώ που έγινε στάχτη στην Αττική Οδό είναι μία Koenigsegg Jesko, ένα από τα ακριβότερα, ισχυρότερα και ταχύτερα αυτοκίνητα σε όλον τον κόσμο.

Δείτε ακόμα: Γεμίζει supercars η Ελλάδα – Πού θα δείτε από κοντά Ferrari και Lamborghini

Η Koenigsegg Jesko ήρθε στην Ελλάδα στο πλαίσιο της εκδήλωσης «6to6 Motor Europe Tour», η οποία έφερε στη χώρα μας μερικά από τα διασημότερα supercars που μπορεί να δει κάποιος παγκοσμίως. Την Παρασκευή τα αυτοκίνητα είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο της Αθήνας, ενώ σήμερα πήγαιναν προς το Μέτσοβο.

attiki-odos-astinomia

Ο κάτοχος του μοντέλου από τη Σουηδία είναι Ισπανός, ο οποίος ζει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και έχει ήδη μία σεβαστή συλλογή σπάνιων και εκλεκτών αυτοκινήτων, ενώ την Jesko την παρέλαβε μόλις φέτος.

Η Koenigsegg Jesko που κάηκε στην Αττική Οδό έχει κινητήρα V8 Twin-Turbo στα 5.0 λίτρα, ο οποίος αποδίδει 1.280 ίππους με κανονική βενζίνη, αλλά φτάνει τους 1.600 ίππους αν χρησιμοποιηθεί καύσιμο E85.

attiki-odos-fotia-koenigsegg-jesko

Η επιλογή του κατόχου για άβαφο αμάξωμα ώστε να φαίνεται το γυμνό ανθρακόνημα και για τμήματα από χρυσό, έκαναν ακόμα πιο σπάνια την εν λόγω Jesko, αλλά και πιο ακριβή.

Όπως μπορείτε να δείτε, το εμβληματικό supercar έγινε στάχτη καθώς δεν επιβίωσε τίποτα από τη φωτιά, εκτός από τον οδηγό ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...