Top 10 Μοντέλα 10 – 16 Ιουνίου

Top 10 Μοντέλα 10 – 16 Ιουνίου

Για μια ακόμη εβδομάδα, ένα ακόμη ιαπωνικό μοντέλο βρέθηκε στην κορυφή του εβδομαδιαίου Top 10. Ας δούμε ποια είναι τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα με βάση τις προτιμήσεις σας.

  • -
  • -

Το εβδομαδιαίο Top 10 έχει ως σκοπό να εντοπίζουμε τα μοντέλα που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον σας τις τελευταίες 7 ημέρες. Το διάστημα 10-16 Ιουνίου, τα μικρά αυτοκίνητα ήταν αυτά που κυριάρχησαν στις αναζητήσεις.

Στην πρώτη θέση παρέμεινε για μια ακόμη εβδομάδα το Toyota Aygo X, με το Suzuki Ignis να ακολουθεί και το Kia Picanto να εμφανίζεται τρίτο. Μια θέση πιο πίσω βρέθηκε το Mitsubishi Space Star, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσε FIAT 500. Ένα ακόμη μοντέλο της ιταλικής μάρκας και συγκεκριμένα το FIAT Panda πλασαρίστηκε στην δεκάδα, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση της λίστας.

Στις θέσεις 7 και 8 συναντάμε τα SEAT Ibiza και Renault Clio, με το Suzuki Swift να είναι ένατο. Όλα τα παραπάνω μοντέλα διακρίνονται για τις αστικές προδιαγραφές και τις προσιτές τιμές. Το λέμε αυτό, διότι, το Top10 ολοκληρώνει η νέα BMW X2, το premium γερμανικό SUV.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...