Netflix και Youtube σε αυτοκίνητο της Kia! Πότε έρχεται Ελλάδα;

Το πιο προσιτό ηλεκτρικό της Kia θα είναι ταυτόχρονα εκείνο στο οποίο θα δούμε για πρώτη φορά η μάρκα να βάζει εφαρμογές όπως YouTube και Netflix στο infotainment. Πότε θα έρθει στην Ελλάδα;

  • -
  • -

Η Kia πρόκειται να φέρει την επανάσταση στην ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο με το λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου EV3, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά τον Οκτώβριο ή Νοέμβριο του 2024.

Το Kia EV3 θα είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας που θα ενσωματώνει δημοφιλείς εφαρμογές streaming, όπως το YouTube και το Netflix, απευθείας στο σύστημα infotainment, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία πολυμέσων μέσα στο αυτοκίνητο.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/eae4738b1f0d96ad672671c71aaccb9e.jpg

Όχι μόνο YouTube και Netflix στο Kia EV3 – Πολλά ακόμα apps για μουσική και ταινίες

Εκτός από το YouTube και το Netflix, το Kia EV3 θα είναι επίσης εξοπλισμένο με μια σειρά άλλων εφαρμογών ψυχαγωγίας και παραγωγικότητας. Οι λάτρεις της μουσικής θα εκτιμήσουν τη συμπερίληψη των SoundCloud, Spotify και Amazon Music, εξασφαλίζοντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών ροής.

Δείτε ακόμα: Kia EV3: Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για το νέo ηλεκτρικό B-SUV

Για τους οπαδούς ταινιών και σειρών, τα Disney+, Apple TV και Amazon Prime Video θα είναι άμεσα προσβάσιμα. Επιπλέον, οι λάτρεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να παραμείνουν συνδεδεμένοι με το TikTok, ενώ οι gamers θα ενθουσιαστούν με την ενσωμάτωση υπηρεσιών της Nvidia και του Xbox.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/6e4fe68112bfbe14db8303c307f1b286.jpg

Υψηλή ανάλυση και ταχύτατη απόκριση για το infotainment του Kia EV3

Το προηγμένο σύστημα infotainment του Kia EV3 υπόσχεται να προσφέρει μια απρόσκοπτη και διαισθητική εμπειρία χρήσης, με οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης και δυνατότητες φωνητικού ελέγχου για εύκολη πλοήγηση και λειτουργία.

Αυτή η εκτεταμένη γκάμα ενσωματωμένων εφαρμογών και λειτουργιών υπογραμμίζει τη δέσμευση της Kia να συνδυάζει την τεχνολογία αιχμής με τη σχεδίαση του αυτοκινήτου, θέτοντας νέα πρότυπα για την ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/c7106e9150b7cbaa0ef871cb328428e3.jpg

Τα περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά του infotainment θα ξεκινήσουν να διατίθενται σταδιακά από το τέταρτο τρίμηνο του 2024. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων η ενσωμάτωση θα γίνεται με OTA (ενημερώσεις μέσω internet), χωρίς να χρειαστεί οι χρήστες να πάνε σε κάποια αντιπροσωπεία.

Καθώς η Ελλάδα αναμένει την άφιξη του Kia EV3 αργότερα φέτος, αυτό το μοντέλο αντιπροσωπεύει όχι μόνο ένα βήμα προς τα εμπρός στην καινοτομία των ηλεκτρικών οχημάτων, αλλά και ένα σημαντικό άλμα στην ενσωμάτωση του ψηφιακού τρόπου ζωής με την καθημερινή κινητικότητα. Το Kia EV3 είναι έτοιμο να κατακτήσει τη φαντασία των τεχνολογικά ευαισθητοποιημένων καταναλωτών, προσφέροντας μια ματιά στο μέλλον της οδηγικής ψυχαγωγίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...