Top 10 Μοντέλα 3 – 9 Ιουνίου

Top 10 Μοντέλα 3 – 9 Ιουνίου

Ίδια τα μοντέλα στο εβδομαδιαίο Top 10 με μικρές ανακατατάξεις να ανακατεύουν την τράπουλα στα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα σύμφωνα με τις δικές σας αναζητήσεις.

  • -
  • -

Το εβδομαδιαίο Top 10 είναι ο ευκολότερος τρόπος να εντοπίσουμε πια μοντέλα σας τράβηξαν το ενδιαφέρον μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες. Η λίστα με τα αυτοκίνητα μπορεί να έμεινε ανεπηρέαστη σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά μικρές αλλαγές στην κατάταξη διαφοροποίησαν τη σειρά. Πάμε να δούμε λοιπόν πως διαμορφώνεται για το διάστημα 3 – 9 Ιουνίου.

Το βάθρο φαίνεται πως έμεινε ανεπηρέαστο, με τα τρία μοντέλα από τα οποία αποτελείται να μένουν ακλόνητα. Αυτό σημαίνει πως για ακόμη μία φορά το Toyota Aygo X βρίσκεται στο νούμερο 1, με τα Suzuki Ignis και FIAT Panda να ακολουθούν. Στις θέσεις 4 και 5 είχαμε μία ανταλλαγή, με το FIAT 500 να περνά μπροστά και το Mitsubishi Space Star να κλείνει πλέον την 5άδα.

Στην 6η θέση έχουμε το μοντέλο που σημείωσε το μεγαλύτερο άλμα, με το Renault Clio να σκαρφαλώνει εκεί από το νούμερο 9 που βρισκόταν την προηγούμενη εβδομάδα. Τα αυτοκίνητα που προσπέρασε παρέμειναν ίδια, κάτι που σημαίνει πως στις θέσεις 7,8 και 9 πλέον βρίσκονται τα Kia Picanto, Seat Ibiza και Suzuki Swift, αντίστοιχα. Τέλος, για ακόμη μία εβδομάδα η BMW X2 κλείνει τη λίστα στο νούμερο 10.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...