Audi Driving Days: Πως θα δεις το νέο A3 allstreet από κοντά, όπου και αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα!

Από τις 12 Ιουνίου έως και τις 5 Ιουλίου η Audi ξεκινάει ένα μοναδικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα, με πρωταγωνιστή το νέο Audi A3 allstreet και μαζί όλα τα σημαντικότερα μοντέλα της γερμανικής φίρμας.

  • -
  • -

Το roadshow “Audi Driving Days” έχει γίνει θεσμός, με την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία να δίνει την ευκαιρία σχεδόν κάθε χρόνο στους φίλους του αυτοκινήτου να θαυμάσουν τα μοντέλα της γερμανικής φίρμας από κοντά. Φέτος, μεγάλος πρωταγωνιστής είναι το Α3 allstreet, το πρώτο premium μικρομεσαίο που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τις αρετές ενός hatchback και ενός SUV. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη αποκάλυψη του πολυτάλαντου crossover στο ελληνικό κοινό, ενώ δίπλα του θα βρίσκονται το A1 allstreet, το αμιγώς ηλεκτρικό Q4 e-tron, ολόκληρη η σειρά των SUV της Audi (Q2, Q3, Q5 και Q8), αλλά και αυτοκίνητα επιδόσεων της γερμανικής μάρκας. Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τα απολαύσεις από κοντά από τις 12 Ιουνίου έως και τις 5 Ιουλίου, αλλά και να πάρεις με απόλυτη ασφάλεια μία πρώτη γεύση πίσω από το τιμόνι τους. 

Διττός χαρακτήρας

Το Α3 allstreet είναι η απάντηση σε όσους αναζητούν τα προτερήματα ενός SUV, αλλά εξακολουθούν να γοητεύονται από τα στοιχεία ενός hatchback. Με στοχευμένες αλλαγές η Audi μεταμόρφωσε το καταξιωμένο premium μικρομεσαίο μοντέλο, σε μία άκρως περιπετειώδη και δυναμική κατασκευή, καταφέρνοντας να συνδυάσει ιδανικά δύο τελείως διαφορετικούς σε ένα θελκτικό μοντέλο. Το συμπαγές αμάξωμα διατηρεί τις βασικές σχεδιαστικές αρχές του A3, αλλά και τις κόμπακτ διαστάσεις που του χαρίζουν μοναδική ευελιξία στην καθημερινότητα. Επιπλέον, αποκτώντας σημαντικές εκτός δρόμου ικανότητες, δεν αποτελεί ένα κατ’ ευφημισμό crossover, αλλά ένα πραγματικό SUV! 

Πόσο διαφορετικό είναι το A3 allstreet;

Καταρχήν, το διαπιστώνεις με την πρώτη ματιά. Η διαχρονική σχεδίαση του αμαξώματος στη νεότερη εκδοχή της έχει ενισχυθεί με μία σειρά από στοιχεία που τονίζουν τα crossover χαρακτηριστικά του, διατηρώντας παράλληλα την premiumαισθητική που διακρίνει τα μοντέλα της Audi. Τα προστατευτικά γύρω από το αμάξωμα και στους θόλους, η επιπλέον προστατευτική διακόσμηση χαμηλά σε ασημένια απόχρωση και οι ράγες οροφής μεταμορφώνουν την εικόνα του. Βέβαια, εύκολα αντιληπτή είναι η αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Η νέα διαφοροποιημένη ρύθμιση του συνδυασμού ανάρτησης και ελατηρίων, σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη διάμετρο των τροχών, έχουν σαν αποτέλεσμα να έχει συνολικά μεγαλύτερη κατά 30 mm απόσταση από το έδαφος, σε σχέση με το A3 Sportback. Μάλιστα, στο εσωτερικό του Α3 allstreet ελαφρώς ψηλότερα είναι η τοποθέτηση των καθισμάτων, στοιχείο που βελτιώνει ακόμα περισσότερο την περιφερειακή ορατότητα, προσφέροντας αντίστοιχη θέση οδήγησης με αυτή ενός SUV

Πολυτέλεια και τεχνολογική αρτιότητα

Ο περιπετειώδης και νεανικός χαρακτήρας, δεν μεταφράζονται σε συμβιβασμούς όσον αφορά την πολυτέλεια του εσωτερικού. Το Α3 allstreet, όπως και θα δεις από κοντά στο roadshow Audi Driving Days, διατηρεί την premiumαισθητική των μοντέλων της γερμανικής φίρμας και φυσικά την κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Επιπλέον, πληθώρα τεχνολογιών που κρύβονται κάτω από το μυώδες αμάξωμα, φροντίζουν να σου προσφέρουν υψηλό επίπεδο άνεσης, αλλά και ασφάλειας. Το φημισμένο Audi Virtual Cockpit σου προσφέρει με ψηφιακό τρόπο όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι, ενώ η οθόνη αφής MMI σε διάσταση 10,1’’ φιλοξενεί τη νεότερη γενιά του συστήματος πολυμέσων, διαθέτοντας μοναδικές δυνατότητες συνδεσιμότητας. Είναι χαρακτηριστικό, πως εκτός από τη δυνατότητα απομακρυσμένων ενημερώσεων, σου επιτρέπει μετά την απόκτηση του αυτοκινήτου να αγοράσεις online εφαρμογές όπως το MMI Navigation Plus, το adaptive cruise assist, και όχι μόνο!

Επιπλέον, όπως θα διαπιστώσεις και εσύ αν κάνεις την αίτηση για test drive κατά τη διάρκεια του Audi Driving Days, το Α3 allstreet σου προσφέρει κορυφαία παθητική και ενεργητική ασφάλεια, διατηρώντας τα υψηλά στάνταρ που παραδοσιακά διακρίνουν την Audi. Την ίδια ώρα, τα δοκιμασμένα και αξιόπιστα μηχανικά σύνολα της γερμανικής φίρμας εγγυώνται κορυφαίες επιδόσεις και αντίστοιχο επίπεδο αποδοτικότητας. Η έκδοση με τον γνωστό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1.500 cc απόδοσης 150 ίππων που συνδυάζεται με σύστημα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας τοποθετείται στη βάση της γκάμας. Όμως, το εντυπωσιακό crossover θα διατίθεται και σε έκδοση plug-in με 204 ίππους, αλλά και σε μία δίλιτρη υπερτροφοδοτούμενη εκδοχή 204 ίππων, η οποία όμως θα συνδυάζεται με σύστημα μετάδοσης της κίνησης και στους τέσσερις τροχούς!

Πως θα δω τα μοντέλα της Audi από κοντά;

Ο θίασος των μοντέλων της Audi θα ξεκινήσει την περιοδεία του την Τετάρτη 12 Ιουνίου και θα γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα έως και τις 5 Ιουλίου. Για συγκεκριμένες ημερομηνίες, το A3 allstreet μαζί με τα Q4 e-tron, A1 allstreet, Q2, Q3, Q5 και Q8, αλλά και μοντέλα κορυφαίων επιδόσεων της Audi, θα βρίσκονται σε εξουσιοδοτημένους εμπόρους Audi ανά την επικράτεια. Πιο συγκεκριμένα, το roadshow θα βρίσκεται:

Ημερομηνία Εξουσιοδοτημένος έμπορος
12 - 15 Ιουνίου
Karenta Α.Ε. Αμαρουσίου (Αθήνα)  / Γρατσίας A.E. (Αθήνα) / Karenta Α.Ε. Αργυρούπολης (Αθήνα) / Ι. Φιλιππαίος Α.Ε.  (Αθήνα)
18 - 19 Ιουνίου
Ιωαννίδης Αυτοκίνητα Α.Ε. (Κοζάνη)
19 - 20 Ιουνίου
Πορεία Α.Ε. (Σέρρες)
20 - 21 Ιουνίου
Γ. Καψιώχας Α.Ε.Β.Ε. (Ιωάννινα)
25 - 26 Ιουνίου
Karenta A.E. (Θεσσαλονίκη)
27 - 28 Ιουνίου
Δελτα Καρ A.E. (Πάτρα)
4 - 5 Ιουλίου
Karenta A.E. (Ηράκλειο Κρήτης)
4 - 5 Ιουλίου 
Ξενάκης Αυτοκίνητα Α.Ε.Β.Ε.(Ρόδος)

Εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να τα δείτε από κοντά, να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, αλλά και να τα οδηγήσετε κλείνοντας ένα test drive. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του road show θα ισχύουν ειδικά προνόμια, για τα οποία μπορείς να ενημερωθείς από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Audi. Το συναρπαστικό ταξίδι στην ελληνική επικράτεια ξεκινάει και κλείσε από τώρα τη θέση σου για να το ζήσεις από κοντά!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...