Top 10 Μοντέλα 27 Μαΐου - 2 Ιουνίου

Top 10 Μοντέλα 27 Μαΐου - 2 Ιουνίου

Με ανακατατάξεις, αλλά και σταθερούς παίκτες εμφανίζεται η λίστα με τα 10 μοντέλα που τράβηξαν το ενδιαφέρον σας την περασμένη εβδομάδα!

  • -
  • -

Κάθε εβδομάδα στο GOCAR φτιάχνουμε μια λίστα με τα αυτοκίνητα που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού. Τι έψαξαν οι αναγνώστες μας, ποια θέματα διαβάστηκαν πιο πολύ, ποια μοντέλα είναι εκείνα που εμφανίζονται συχνότερα στις αναζητήσεις. Αυτή την εβδομάδα, το κορυφαίο μοντέλο στη λίστα μας είναι το Toyota Aygo X. Το ιαπωνικό μικρό πλέον έχει SUV ταυτότητα και με δεδομένη την τιμή, αλλά και το όνομα-εγγύηση του κατασκευαστή του, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον. Πίσω του βρίσκεται το παρόμοιων χαρακτηριστικών Suzuki Ignis, το οποίο επιπλέον διατίθεται και με σύστημα τετρακίνησης, άρα μπορεί κάποιος να πει ότι είναι και το πιο φθηνό αυθεντικό SUV με κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Το άτυπο βάθρο συμπληρώνεται από το FIAT Panda, ένα από τα αγαπημένα μικρά της ελληνικής αγοράς κυρίως λόγω της πρακτικής καμπίνας, της μεγάλης απόστασης από το έδαφος και της «χαρούμενης» σχεδίασης. Στην τέταρτη θέση συναντάμε το value for money μοντέλο της Mitsubishi, το συμπαγές Space Star και η πεντάδα συμπληρώνεται από το πάντα δημοφιλές και στυλάτο FIAT 500. Τώρα, στην έκτη θέση, βρίσκεται το Kia Picanto. Το συγκεκριμένο μοντέλο πόλης της κορεάτικης φίρμας διακρίνεται για τον πλούσιο εξοπλισμό, τη γνωστή αξιοπιστία που προσφέρει η μάρκα και το σύγχρονο design του!

Δείτε εδώ τα Top 10 μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Στη θέση 7 της κατάταξης «τερμάτισε» το SEAT Ibiza. Συγκριτικά με όλα τα παραπάνω, έχει μεγαλύτερες διαστάσεις, όμως οι προσιτές τιμές του, όπως και ο ολοκληρωμένος χαρακτήρας του, το διατηρούν πάντα στην επικαιρότητα. Όγδοο συναντάμε το Suzuki Swift, ένα παραδοσιακό best-seller στην Ελλάδα το οποίο μάλιστα άλλαξε και γενιά, κερδίζοντας σε τεχνολογία, ενώ ένατο συναντάμε το Renault Clio, το supermini με την πολύ μεγάλη γκάμα καθώς διατίθεται σε βενζίνη, diesel, LPG και Full Hybrid. Τέλος, στην δέκατη θέση, έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο συγκριτικά με τα υπόλοιπα της λίστας. Η BMW X2 είναι ένα εντυπωσιακό, premium SUV με κορυφαία χαρακτηριστικά και δυναμική οδική συμπεριφορά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...