Super star του ποδοσφαίρου σκάει τα λάστιχα συμπαίκτη του – Ο απίθανος λόγος

Όλα ξεκίνησαν από μια αθώα φάρσα αλλά εξελίχτηκαν σε ένα μάλλον… κακόγουστο αστείο.

  • -
  • -

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Neymar Jr., μπορεί εδώ και οκτώ μήνες περίπου να χρυσοπληρώνεται (100 εκατ. ευρώ ετησίως ο ταπεινός μισθός του) από τους Άραβες… για να κάθεται, όντας τραυματίας βέβαια, δεν παύει ωστόσο, να προσελκύει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας όχι όμως για τα κατορθώματα του εντός αγωνιστικών χώρων, όπως θα έπρεπε, αλλά για την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά!

Θύμα του ο συμπαίκτης του Renan Lodi

Ο Neymar Jr και ο Renan Lodi έχουν αρκετά κοινά. Αμφότεροι ανήκουν στην ίδια ομάδα της Αραβίας, την Αλ Χιλάλ και κατάγονται από τη Βραζιλία. Ο Lodi λοιπόν σκέφτηκε να κάνει μια παιδική φάρσα στο συμπαίκτη του, από αυτές που ενδεχομένως να έχουμε κάνει οι περισσότεροι κάποια στιγμή στα χρόνια της νιότης μας.

Έδεσε λοιπόν μεταξύ τους τα κορδόνια των παπουτσιών του Neymar Jr. που βρίσκονταν στα αποδυτήρια της Αλ Χιλάλ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον πικάρει γιατί δεν αγωνίζεται εδώ και καιρό με την ομάδα τους!

Η απάντηση βέβαια του Neymar Jr. δεν ήταν το ίδιο… παιδική. Ο Βραζιλιάνος super star, έσκασε τα λάστιχα στο αυτοκίνητο του Renan Lodi, ένα λευκό Genesis GV80, με τον τελευταίο μάλιστα, να ποστάρει το εν λόγω συμβάν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O Lodi ωστόσο, όχι μόνο δεν εκνευρίστηκε με την άκομψη ομολογουμένως φάρσα του Neymar Jr., αντιθέτως, αστειεύτηκε μαζί του, γράφοντας του ότι »ψάχνει αυτόν και τη Rolls-Royce του για αντίποινα»!

Δείτε ακόμα: Η απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων και αεροσκαφών του Neymar

Στις φωτογραφίες πάντως που ανάρτησαν αργότερα αμφότεροι στο Instagram φαίνεται το αυτοκίνητο του Lodi χωρίς τροχούς, να κάθεται πάνω σε γρύλους και να περιμένει ένα σετ καινούργιων ελαστικών. Ίσως την τετράδα με τα νέα λάστιχα να την έκανε δώρο στο Lodi ο Neymar Jr. ως μια άτυπη συγνώμη

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...