Video Σοκ: Έκλεψε ΙΧ από μαμά και παράτησε το μωρό στον δρόμο!

Στα πλάνα φαίνεται ξεκάθαρα ο δράστης να ανοίγει την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου και να βγάζει το μωρό μαζί με το καθισματάκι του, παρατώντας το στον δρόμο.

  • -
  • -

Αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει οι εικόνες με τον άνδρα να παρατά ένα βρέφος στη μέση του δρόμου. Λίγο πριν, ο δράστης είχε κλέψει το ασημί ΙΧ από εμπορικό κέντρο στη Waitara της Νέας Ζηλανδίας, αλλά δεν αντιλήφθηκε πως στο πίσω κάθισμα υπήρχε ένα μωρό.

Όταν το κατάλαβε, αφού είχε διανύσει κάποια χιλιόμετρα, ακινητοποίησε το αυτοκίνητο, άνοιξε την πίσω πόρτα, έβγαλε το παιδί με το καθισματάκι και το παράτησε στον δρόμο. Πάνω στην ταραχή του ξέχασε να δέσει το χειρόφρενο και το όχημα άρχισε να κυλάει, αλλά τελικά το πρόλαβε. Στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Δείτε ακόμη: Τι είναι το «σύνδρομο του ξεχασμένου μωρού»;

Η αστυνομία έλαβε κλήση από την σοκαρισμένη μητέρα για κλοπή οχήματος και την ύπαρξη του βρέφους, ξεκινώντας άμεσα έρευνα. Ευτυχώς, το μωρό εντοπίστηκε σε ελάχιστα λεπτά σώο και αβλαβή.

Ο δράστης εγκατέλειψε το όχημα, το οποίο και βρέθηκε στο γειτονικό New Plymouth. Οι Αρχές αναζητούν τον άνδρα, κάνοντας έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες ή έπεσε κάτι στην αντίληψή του να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...