Μεθυσμένη οδηγός σκοτώνει 2 άτομα και χορεύει – Δείτε το video

Αποτροπιασμό και αγανάκτηση προκαλεί το video που δείχνει μια νεαρή κοπέλα να τραγουδάει και να χορεύει, λίγα λεπτά αφότου έχει σκοτώσει δύο ανθρώπους.

  • -
  • -

Το αλκοόλ και η οδήγηση είναι θανατηφόρος συνδυασμός. Η κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών θεωρείται η κύρια αιτία πρόκλησης δυστυχημάτων,  με τα περιστατικά να είναι καθημερινά σε κάθε δρόμο της γης. Ωστόσο, αυτό που συνέβη στο Ιλινόις των ΗΠΑ, ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Μα φοιτήτρια, η οποία είναι «τύφλα στο μεθύσι» παρασέρνει και σκοτώνει δύο ανθρώπους με το αυτοκίνητό της. Οι αστυνομικοί που σπεύδουν στο σημείο την υποβάλλουν σε αλκοτέστ, με την ίδια να εμφανίζεται κάποιες στιγμές να γελάει, χωρίς να αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα.

Το αίμα της ήταν γεμάτο αλκοόλ

Αφού ολοκληρώνονται οι έλεγχοι στο σημείο, η 23χρονη Στέφανι Μελγκόζα μεταφέρεται στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Εκεί διαπιστώνεται πως στο αίμα της βρίσκεται τριπλάσια ποσότητα αλκοόλ από το επιτρεπόμενο όριο.  Ένας από τους αστυνομικούς ανέφερε ότι από το στόμα της κοπέλας αναδυόταν έντονη η οσμή του αλκοόλ, τα μάτια της ήταν κόκκινα και δυσκολευόταν να μιλήσει με συνοχή.

Η χειρότερη σκηνή ωστόσο, εκτυλίχθηκε λίγο αργότερα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, η νεαρή στην αίθουσα εξέτασης, ανέβηκε στον πάγκο και άρχισε να τραγουδά και να χορεύει. Οι αστυνομικοί εξοργισμένοι της λένε να καθίσει κάτω και εκείνη ρωτάει αν θα μπορέσει να πάρει πίσω το αμάξι της για να πάει στο μάθημα την επόμενη μέρα

Ένας ένστολος της εξηγεί πως το αυτοκίνητό της έχει καταστραφεί και η ίδια θα πάει φυλακή, καθώς σκότωσε δύο ανθρώπους. Ο αστυνομικός συνεχίζει να της μιλάει, λέγοντας, «Κατάλαβες τι σου είπα μόλις τώρα; Οκ, τελειώσαμε, δείχνεις τελείως αδιάφορη για το γεγονός ότι σκότωσες δύο ανθρώπους απόψε. Δεν δίνεις δεκάρα. Αυτό είναι θλιβερό, αξιοθρήνητο και φρικτό».

Δείτε επίσης: Έπιασαν οδηγό στον Βόλο να οδηγεί μεθυσμένος για 6η φορά

Το όλο σκηνικό δημοσιοποιήθηκε στο κανάλι «Law and Crime Network», προκαλώντας θλίψη και προβληματισμό.  Όσο για το τροχαίο, προκλήθηκε στις 10 Απριλίου του 2022. Η Στέφανι Μελγκόζα προφανώς και καταδικάστηκε για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου υπό την επήρεια μέθης, με το δικαστήριο να της επιβάλλει ποινή φυλάκισης 14 ετών.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...