Γέμισε λύματα δρόμος στη Θεσσαλονίκη – Δείτε το video

Η δυσοσμία στην περιοχή γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης είναι ανυπόφορη. Τα αυτοκίνητα πατούν μέσα στα λύματα.

  • -
  • -

Έντονα προβλήματα προκάλεσε η διαρροή του αγωγού αποχέτευσης εμπρός από τα Δικαστήρια. Η οδός 26ης Οκτωβρίου μετατράπηκε σε «ποτάμι» από λύματα, με τα αυτοκίνητα να περνούν μέσα από τα υγρά αστικά απόβλητα και τους περαστικούς να μην μπορούν να αντέξουν τη δυσοσμία.

limata

Ο δρόμος γέμισε από απόβλητα με τη μυρωδιά να είναι ανυπόφορη. Όπως αναφέρει το thestival.gr, ξαφνικά περίπου στις 09.30 και ενώ η κίνηση στο σημείο ήταν μεγάλη, το πεζοδρόμιο στην 26ης Οκτωβρίου απέναντι από τον ΟΤΕ έσπασε μαζί με την σχάρα αποχέτευσης και τα νερά άρχισαν να ξεχειλίζουν.

«Ενώ καθόμουν ξαφνικά είδα ένα ποτάμι να έρχεται. Η μυρωδιά ήταν έντονη. Γέμισε βρώμικα νερά παντού. Έσπασε το πεζοδρόμιο λες και έγινε σεισμός και πετάχτηκε το νερό», δήλωσε στο thestival κάτοικος της περιοχής.

limata

Η δυσοσμία έπνιξε την περιοχή

Ο χείμαρρος λυμάτων ήταν πολύ μεγάλος, με τη βλάβη στην αποχέτευση να προκαλεί προβλήματα και στη λειτουργία των Δικαστηρίων, καθώς πολλές δικές καθυστερούν αφού οι δικηγόροι δυσκολεύονται να προσεγγίσουν το Δικαστικό Μέγαρο.

Δείτε επίσης: Στην Κρήτη μπαλώνουν τρύπες στην άσφαλτο με καρέκλες

Επί τόπου έχει σπεύσει κλιμάκιο της ΕΥΑΘ αλλά και του Δήμου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποκαταστήσουν τη βλάβη και να επανέλθει η ομαλότητα στην περιοχή.

Πηγή: thefestival.gr

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...