Πάτρα: Φώναξε την αστυνομία για κλοπή αυτοκινήτου – Είχε ξεχάσει που το πάρκαρε!

Ο απίστευτος τύπος κινητοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. για να βρουν το αυτοκίνητό του, το οποίο τελικά ήταν σταθμευμένο σε σημείο που δεν θυμόταν.

  • -
  • -

Όπως έχει γράψει ο διαπρεπής Ιταλός καθηγητής, Κάρλο Τσιπόλα, «η ηλιθιότητα έχει μια ευκρινή κλίση να μεταφράζεται σε πράξεις, και αυτό την καθιστά επικίνδυνη». Η φράση αυτή, ταιριάζει απόλυτα στον κύριο από την Πάτρα, ο οποίος κάλεσε την Αστυνομία και δήλωσε κλοπή του αυτοκινήτου του, αφού δεν έβρισκε που το είχε παρκάρει.

Συγκεκριμένα, πήρε τηλέφωνο το 100 καταγγέλλοντας κλοπή του ΙΧ. Το σήμα στάλθηκε αμέσως στα περιπολικά, τα οποία ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του οχήματος. Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. δεν έφερνε αποτέλεσμα και ο λόγος ήταν απλός. Το αυτοκίνητο συγκεκριμένου τύπου και πινακίδας κυκλοφορίας απλά δεν είχε κλαπεί.

Είχε παρκάρει αλλού και νόμιζε του έκλεψαν το αυτοκίνητο

Ο πολίτης το είχε παρκάρει σε άλλο σημείο από αυτό που νόμιζε αρχικά και το θυμήθηκε ώρες αργότερα. Ευτυχώς πήρε την αστυνομία και την ενημέρωσε, ώστε να μην ψάχνουν άδικα στην Πάτρα το αυτοκίνητό του.

Δείτε επίσης: Ο νέος δρόμος που θα κάνει το Λαμία–Πάτρα 1,5 ώρα

Τώρα, το τι του απάντησαν από την ΕΛ.ΑΣ., δεν το γνωρίζουμε, αλλά πολύ θα θέλαμε να μάθουμε. Πάντως, σίγουρα δεν του ζήτησαν να λύσει διαφορική εξίσωση 23ου βαθμού με 1 σταθερό όρο σε περιβάλλον μηδενικής βαρύτητας με βαρυονικό αριθμό 348.

Πηγή: tempo24.news

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...