Toyota Accessories: Γνήσια αξεσουάρ για κάθε μοντέλο

Το προσωπικό σας Toyota αξίζει τα καλύτερα γνήσια αξεσουάρ, τα οποία θα βρείτε στην τεράστια γκάμα των επίσημων προϊόντων που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία.

  • -
  • -

Η Toyota έχει χρόνια τώρα παγιώσει τη θέση της ως πρωτοπόρος σε θέματα ποιότητας και ανθεκτικότητας. Ακριβώς όπως τα μοντέλα της, έτσι και τα γνήσια αξεσουάρ που προσφέρει έχουν σχεδιαστεί για να αποδίδουν ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Τα Toyota Accessories αναπτύσσονται παράλληλα με κάθε νέο μοντέλο, με αυτό το μοναδικό πλεονέκτημα να επιτρέπει στην ιαπωνική μάρκα να σχεδιάζει αξεσουάρ που ενσωματώνονται τέλεια στη δομή του οχήματος και τα συστήματα ασφαλείας. Η ανώτερη σχεδίαση, οι εκτενείς δοκιμές και η εγγυημένη ποιότητα καθιστούν τα Γνήσια Αξεσουάρ Toyota την τέλεια επιλογή για την επόμενη εξόρμησή σας.

accessories

Γιατί να προτιμήσετε τα αυθεντικά αξεσουάρ της Toyota;

Safety first - Κάθε γνήσιο αξεσουάρ Toyota έχει σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για να είναι 100% συμβατό με το όχημά σας. Αυτό διασφαλίζει ότι τα κρίσιμα συστήματα ασφαλείας, όπως οι αερόσακοι, θα συνεχίσουν να λειτουργούν τέλεια.

Build to last - Τα γνήσια αξεσουάρ Toyota κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας διαδικασίες παγκόσμιας κλάσης για να πληρούν τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας της Toyota. Όλα υποστηρίζονται από την πλήρη 3ετή εγγύηση της Toyota.

Complete integration - Η πρόσβαση στις προηγμένες πληροφορίες σχεδιασμού και στιλ οχημάτων της Toyota σημαίνει σιγουριά σε ό,τι αφορά τα γνήσια αξεσουάρ, αφού ενσωματώνονται και ταιριάζουν άψογα, για να συμπληρώνουν το στυλ του Toyota σας.

Intelligent Design - Μόνο τα γνήσια αξεσουάρ Toyota ξεκινούν τη διαδικασία σχεδιασμού και υλοποίησης έως και 5 χρόνια πριν από την κυκλοφορία του νέου μοντέλου. Αυτό διασφαλίζει ότι έχουν σχεδιαστεί για βέλτιστη απόδοση, λειτουργώντας μαζί με το όχημα, ως ένα ολοκληρωμένο σύστημα.

Βελτίωση του αυτοκινήτου σε τέσσερις τομείς

Αρχικά υπάρχουν τα αξεσουάρ εμφάνισης. Σε αυτά έχετε επιλογές τόσο για το εξωτερικό, αλλά και για το εσωτερικό του οχήματος όπως διακοσμητικά πλαϊνών θυρών, πλαϊνά σκαλοπάτια, διακοσμητικά καθρεφτών, εσωτερικό φωτισμό, πατάκια σε διαφορετικές ποιότητες κ.λπ. Εάν τώρα ψάχνετε για πρακτικές λύσεις που θα μας βοηθήσουν στις μεταφορές, η Toyota έχει και εδώ την απάντηση προσφέροντας μπάρες οροφής, αξεσουάρ στήριξης (π.χ. βάση ποδηλάτου), κοτσαδόρο κ.ά.

Βέβαια, μπορεί αυτό που έχετε ανάγκη να αφορά την προστασία του οχήματος σας από φθορές. Σε αυτό τον τομέα η Toyota προσφέρει επιλογές όπως προστατευτικά φιλμ, cargo net για οργάνωση πορτμπαγκάζ, προστατευτικές ποδιές προφυλακτήρων, ανεμοθραύστες και πολλά ακόμη. Τέλος, ο σημαντικός τομέας της ασφάλειας δεν μπορούσε να μην καλυφθεί, γι' αυτό και η ιαπωνική μάρκα δίνει την δυνατότητα τοποθέτησης αξεσουάρ όπως είναι η κάμερα οπισθοπορείας, οι αισθητήρες παρκαρίσματος και οι προβολείς ομίχλης.

Ποια είναι τα «Must Have» για κάθε Toyota;

Toyota Protect: Προστασία του εξωτερικού, αλλά και της καμπίνας

Toyota-accessories-protect

Η κεραμική επίστρωση στο εξωτερικό του αμαξώματος προσφέρει προστασία απέναντι στην φθορά του χρόνου και προστατεύει χωρίς να αλλοιώνει το χρώμα. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν ήδη πολλά θετικά σχόλια σχετικά με την αποτελεσματικότητα της κεραμικής επίστρωσης, ιδιαίτερα στην προστασία από κουτσουλιές.

tapetsaria

Εντός της καμπίνας η προστασία υφάσματος είναι εύκολη και γρήγορη στην τοποθέτηση, ενώ έχει τεράστια οφέλη συγκριτικά με την τιμή της. Πρόκειται για μία απαραίτητη προσθήκη για όσους έχουν μωρά ή κατοικίδια, ενώ μάλιστα μπορεί να συνδυαστεί με την κεραμική επίστρωση και με την προστασία των ζαντών, με επιπλέον 20 €.

Car Care kit: Ο απόλυτος σύμμαχος για τον καθαρισμό ενός Toyota

car care kit

To Car Care kit με την πρακτική συσκευασία του, περιλαμβάνει όλους τους απαραίτητους κωδικούς, αλλά κι ένα πανάκι καθαρισμού, για τη συντήρηση του αυτοκίνητου σας και τη διατήσρησή του σε κατάσταση καινούργιου. Το σετ περιλαμβάνει:

  • Καθαριστικό τζαμιών για εύκολη αφαίρεση εντόμων και λεκέδων
  • Ισχυρό Καθαριστικό παρασίτων, όπως κουτσουλιές
  • Καθαριστικό κονσόλας και εσωτερικών επιφανειών
  • Πανάκι καθαρισμού από μικρό-ίνες
  • Πρακτική συσκευασία με φερμουάρ για εύκολη μεταφορά

Για να δείτε όλα τα διαθέσιμα αξεσουάρ ανά μοντέλο πατήστε εδώ. Δείτε τις τιμές αγοράς και συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσει μαζί σας ένας συνεργάτης της Toyota και να σας δώσει την τελική προσφορά, με την τοποθέτηση. Από εκεί και πέρα, εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να προχωρήσετε σε παραγγελία. Ο πιο αξιόπιστος και ασφαλής τρόπος να αυξήσετε τις δυνατότητες ή να διατηρήσετε την αξία του αυτοκίνητου σας επιλέγοντας γνήσια αξεσουάρ Toyota, είναι και πολύ απλός!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...