Στην Ελλάδα η station wagon BMW M3 των 510 ίππων – Δείτε την τιμή

Είναι το πιο απολαυστικό οικογενειακό αυτοκίνητο. Μια ταξιδιάρικη Μ3 Touring που υπόσχεται να ξεσηκώσει τους ανήσυχους μπαμπάδες.

  • -
  • -

Η πρώτη BMW M3 Competition Touring με σύστημα τετρακίνησης M xDrive, που συνδυάζει τις εκπληκτικές επιδόσεις μιας M3 με την ευελιξία και την πρακτικότητα ενός station wagon, είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα. Το αυτοκίνητο απευθύνεται στους ανήσυχους μπαμπάδες, σε εκείνους που αναζητούν τη λειτουργικότητα και την ανόθευτη δύναμη.

m3

Το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από τον εξακύλινδρο 3.0 TwinPower Turbo κινητήρας βενζίνης απόδοσης 510 ίππων και 650 Nm ροπή. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Μ, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα και τη βελόνα του κοντέρ με την ενσωμάτωση του πακέτου M Driver να ξεπερνά τα 280 km/h. Η M3 Competition Touring έχει κορυφαία πρόσφυση, ευελιξία και ακρίβεια χάρη στο έξυπνο σύστημα τετρακίνησης M xDrive και την ειδική M σχεδίαση της ανάρτησης.

m3

Το Μ DNA διακρίνεται σε κάθε επιφάνεια του αμαξώματος. Το τονισμένο πλάτος, η μεγάλη μάσκα, ο διαχύτης πίσω με τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης και το φαρδύ μετατρόχιο, οι ζάντες 19 ιντσών εμπρός και 20 πίσω, καθώς και τα ιδιαίτερα χρώματα, αναδεικνύουν περαιτέρω τη σαγηνευτική εικόνα της Μ3 station.

Όλα στο Μ με απίθανους χώρους

Στο εσωτερικό, τα M Carbon καθίσματα, το μαύρο δέρμα Merino μερικώς διάτρητο με γκρι ραφές και λωρίδες alcantara, το Μ τιμόνι και τα ανθρακονήματα στις επιφάνειες, ενθουσιάζουν. Οι χώροι για τους πίσω επιβάτες είναι ιδανικοί και το πορτμπαγκάζ με τα 500 λτ. χωρητικότητας καλύπτει τις οικογενειακές απαιτήσεις.

m3

Διαβάστε επίσης: Πόσο κοστίζει η κορυφαία ηλεκτρικά BMW i7

Από τον εξοπλισμό της M3 Competition Touring δεν λείπει το παραμικρό. Ο οδηγός διαθέτει μια σειρά προηγμένων συστημάτων άνεσης, υποβοήθησης και ασφάλειας. Η BMW έχει εξοπλίσει το πανίσχυρο station με κάθε λογής ηλεκτρονικό καλούδι, κάνοντας τις μετακινήσεις απολαυστικές.

m3

Φυσικά, ένα αυτοκίνητο όπως αυτό στοιχίζει αρκετά χρήματα. Στην Ελλάδα λοιπόν, η τιμή της νέας BMW M3 Competition M xDrive Touring ξεκινά από 136.100 ευρώ.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...