Γνήσια αξεσουάρ Toyota: Έξυπνες λύσεις με έκπτωση 15%!

Επιλέξτε ανάμεσα σε αξεσουάρ προστασίας και μεταφοράς για ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι και επωφεληθείτε από την έκπτωση.

  • -
  • -

Το καλοκαίρι μπορεί να πέρασε, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μαζί του τελειώνουν και τα ταξίδια. Το φθινόπωρο και πόσο μάλλον στην χώρα μας, ενδείκνυται για εξορμήσεις στην ελληνική ύπαιθρο η οποία πλημμυρίζει από χρώματα και μυρωδιές. Τι καλύτερο λοιπόν από το να διαλέγετε κάθε Σαββατοκύριακο και έναν νέο προορισμό για να επισκεφθείτε με το αυτοκίνητο σας!

Η Toyota καταλαβαίνει καλύτερα από τους περισσότερους πως οι οικογενειακές αποδράσεις θέλουν ξεγνοιασιά και τα γνήσια αξεσουάρ της φροντίζουν γι’ αυτό. Ειδικά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν και να αναδεικνύουν το δικό σας Toyota, είναι κατασκευασμένα βάσει των υψηλών προδιαγραφών της μάρκας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι συνοδεύονται και από εγγύηση τουλάχιστον 12 μηνών.

Η Toyota όμως δεν επαναπαύεται και γι’ αυτό η ελληνική αντιπροσωπεία φροντίζει ώστε τα αξεσουάρ που μπορεί εσείς να χρειαστείτε σύντομα να έχουν άμεση διαθεσιμότητα, ενώ προσφέρει και μία επιπλέον έκπτωση 15%!

Δεν ξέρετε όμως τι είναι αυτό που μπορεί να χρειαστείτε; Πάμε να δούμε μερικά γνήσια αξεσουάρ που έχει να προσφέρει η μάρκα, τα οποία σίγουρα θα φανούν χρήσιμα:

Κουτί αποθήκευσης

Toyota-accessories-kouti-apoth

Είστε άνθρωποι της οργάνωσης; Τότε σίγουρα θα σας αρέσει το λειτουργικό κουτί αποθήκευσης. Καλύπτει κάθε σας ανάγκη και σας παρέχει έξτρα χωρητικότητα αποσκευών. Ανοίγει εύκολα και από τις δύο πλευρές, για γρήγορη φόρτωση και εκφόρτωση και διαθέτει κεντρικό κλείδωμα πολλαπλών σημείων.

Φορητό ψυγείο

Toyota-accessories-forito-psigeio

Η μεταφορά προμηθειών ίσως να είναι από τους μεγαλύτερους «πονοκεφάλους» όταν θέλετε να ταξιδέψετε στην ύπαιθρο. Στις φετινές σας εξορμήσεις δε θα σας λείψει τίποτα, παρέα με το φορητό σας ψυγείο. To φορητό ψυγείο slim line, έχει χωρητικότητα 7,5 λίτρα και ασφαλίζει με ζώνη ασφαλείας στα πίσω καθίσματα. Ενώ, μπορεί να συνδεθεί στην πρίζα, διατηρώντας τα τρόφιμα και ροφήματα κρύα ή ζεστά.

Προστασία ταπετσαρίας & ζαντών

Toyota-accessories-prostasia-tapetsarias

Στο αυτοκίνητό σας περνάτε πιθανότατα πολλές ώρες της ημέρας είτε για να πάτε στη δουλειά σας είτε για να ταξιδέψετε στον προορισμό του σαββατοκύριακου. Με την προστασία υφάσματος Toyota, διατηρείτε το σαλόνι σας καθαρό για χρόνια και ξενοιάζετε από την καθημερινή φθορά.

Toyota-accessories-prostasia-zanton

Αντίστοιχα όσο περισσότερα χιλιόμετρα κάνετε, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες οι ζάντες αλουμινίου που φορά το αυτοκίνητο σας να χάσουν την λάμψη τους. Διατηρήστε τις καθαρές και λαμπερές με προστασία διαρκείας από τη σκόνη των φρένων, τα υπολείμματα της ασφάλτου και τις καιρικές συνθήκες.

Car Care kit

Toyota-accessories-car-care-kit

Διατηρήστε το αυτοκίνητό σας σαν καινούργιο, επιλέγοντας προϊόντα περιποίησης από τον πλούσιο κατάλογο της Toyota. Το Car Care kit περιλαμβάνει:

  • Καθαριστικό τζαμιών για εύκολη αφαίρεση εντόμων και λεκέδων
  • Ισχυρό Καθαριστικό παρασίτων, όπως κουτσουλιές
  • Καθαριστικό κονσόλας και εσωτερικών επιφανειών


Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις φθινοπωρινές προσφορές της Toyota σε γνήσια αξεσουάρ και να δείτε τον ολοκληρωμένο κατάλογο με όλα τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ή να απευθυνθείτε στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο Toyota.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...