Ταξίδι με 6 «παπάκια» σε 6 χώρες. Θα τα καταφέρουν;

Έξι φίλοι επιδιώκουν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι της ζωής τους, στη σέλα ενός απίθανου δίτροχου.

  • -
  • -

Το να διασχίσεις έξι χώρες σε ισάριθμες μέρες δεν είναι κάτι ακατόρθωτο, αρκεί να έχεις το κατάλληλο μέσο. Αν επιχειρήσεις να το κάνεις με ένα μικρό μηχανοκίνητο όχημα, όπως το Honda C90, τα πράγματα μπορεί να ζορίσουν πολύ.

Κι όμως, μια παρέα από το Ηνωμένο Βασίλειο αποφάσισε να ζήσει το όνειρο. Ο John Haynes, μαζί με πέντε φίλους του έχουν προγραμματίσει να διανύσουν μια απόσταση 1.368 μιλίων πάνω στη σέλα των αγαπημένων τους μοτοσικλετών. Οι έξι σωματοφύλακες θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στα τέλη Μαΐου, εφόσον το επιτρέψουν οι περιορισμοί σχετικά με τον COVID-19.
Παπί, νησί και ξέχνα το PC

H εκκίνηση θα δοθεί από το Winterton του Lincolnshire και ο τερματισμός έχει οριστεί στην πόλη Benidorm της Ισπανίας. Στόχος τους δεν είναι απλά η διασκέδαση, αλλά κάτι πιο σπουδαίο. Επιθυμούν να συγκεντρώσουν χρήματα για το Lindsey Lodge Hospice, έναν οίκο ευγηρίας όπου φιλοξενούνταν ο πατέρας του John, ο οποίος τη δεκαετία του 1970 ήταν δρομέας ταχύτητας.

papakia

Για να μπορέσουν να φέρουν εις πέρας την αποστολή, οι έξι φίλοι έχουν συντηρήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τα παπάκια τους. Αυτή την εποχή πειραματίζονται με τον εξοπλισμό, καθώς εκτός από σκηνές, υπνόσακους και τα σχετικά, πρέπει να διαθέτουν και τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να επισκευάζουν τα μηχανάκια αν πάθουν κάτι.

Οι συνοδοιπόροι του John είναι όλοι τους μηχανικοί, οπότε ξέρουν τι να κάνουν σε περίπτωση που χαλάσει κάποιο παπάκι. Τα βράδια θα κατασκηνώνουν και την ημέρα θα ταξιδεύουν. Γνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα υπάρξουν ατυχίες, αλλά τίποτα δεν πρόκειται να τους πτοήσει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...