Πληθώρα επιλογών σε plug-in από την BMW

Η BMW θα εντάξει ακόμη 4 νέα μοντέλα στην γκάμα των plug-in υβριδικών της

  • -
  • -

Κορυφαία τεχνολογία, αξιοθαύμαστη οικονομία και οδηγική απόλαυση, όλα αυτά μπορούν να συνδυαστούν χάρη στην χρήση της plug-in υβριδικής τεχνολογίας στα νέα μοντέλα της BMW. Η γερμανική εταιρεία συνεχίζει δυναμικά και το 2021 τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της με 4 νέα μοντέλα να υιοθετούν την τεχνολογία eDrive.

Πρόκειται για τις νέες plug-in εκδόσεις των σειρών 3 και 5, σε sedan και touring εκδοχές. Η BMW στοχεύει μέσα στο 2021 να αυξήσει τις πωλήσεις εξηλεκτρισμένων μοντέλων κατά 50%, σε σχέση με το ήδη επιτυχημένο 2020. Στο εγγύς μέλλον, οι ενδιαφερόμενοι της σειράς 3, θα έχουν την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 4 διαφορετικές plug-in εκδόσεις, 3 εκ των οποίων θα είναι διαθέσιμες και με τεχνολογία τετρακίνησης xDrive. Εν συνεχεία, η σειρά 5 επίσης θα διαθέτει 5 διαφορετικές επιλογές που θα φέρουν την εν λόγω υβριδική τεχνολογία, με τις 3 από αυτές να έρχονται και ως τετρακίνητες.

Συνολικά, το BMW Group θα είναι σε θέση, από τον ερχόμενο Μάρτιο, να προσφέρει 15 μοντέλα με το σήμα της BMW και 1 με αυτό της ΜΙΝΙ, τα οποία θα φέρουν τεχνολογία plug-in, ενώ μέχρι το 2023 σκοπεύει να έχει φτάσει 25 μοντέλα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...