Στα τέλη του 2020 η ηλεκτρική BMW iX3

Προ των πυλών βρίσκεται η νέα BMW iX3, η οποία αναμένεται στη χώρα μας στα τέλη του έτους ή στις αρχές του 2021

  • -
  • -

Οι ετοιμασίες για την παραγωγή της αμιγώς ηλεκτρικής BMW iX3 συνεχίζονται πυρετωδώς. Όλα είναι έτοιμα, έτσι ώστε το μοντέλο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας να ξεκινήσει την παραγωγή του στα μέσα του καλοκαιριού στο εργοστάσιο της BMW στην Κίνα. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα παραδοθούν στους κατόχους τους στα τέλη του χρόνου, ενώ στο ίδιο διάστημα ή το αργότερο στις αρχές του νέου έτους, η iX3 θα είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας.

Η BMW έχει ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες δοκιμές που απαιτούνται για την έγκριση δελτίου τύπου. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που η διαδικασία πραγματοποιήθηκε σε δύο διαφορετικές ηπείρους, και συγκεκριμένα σε Ευρώπη, αλλά και Κίνα. Μέσα σε τέσσερις εβδομάδες, η iX3 υπέστη συνολικά σε 340 ώρες και 7.700 χιλιόμετρα δοκιμών. Συνολικά έχουν παραχθεί 200 μοντέλα προ-παραγωγής, τα οποία επέτρεψαν στους μηχανικούς της BMW να πραγματοποιήσουν τις τελευταίες και τελικές ρυθμίσεις των αυτοκινήτων.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι από την ίδια γραμμή παραγωγής θα βγαίνουν η iX3, αλλά και η X3 με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το πρώτο της γερμανικής εταιρείας, το οποίο θα είναι διαθέσιμο με συμβατικούς κινητήρες, σε plug-in υβριδική εκδοχή, αλλά και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Θυμίζουμε, ότι πρόκειται για την 5η γενιά ηλεκτρικών κινητήρων της BMW, οι οποίοι προσφέρουν αυτονομία της τάξεως των 440 χιλιομέτρων και αναμένεται να χρησιμοποιηθούν και στη νέα i4 που θα παρουσιαστεί τη νέα χρονιά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...