Μία βόλτα με το Rimac C_Two! (video)

Ο δοκιμαστής της Rimac μας ταξιδεύει στην Κροατία με το πρωτότυπο C_Two, αποκαλύπτει μυστικά της εργασίας του, και όχι μόνο

  • -
  • -

Με τη ζωή στην Κροατία να επιστρέφει στην κανονικότητα, οι εργαζόμενοι στη Rimac επιστρέφουν στις θέσεις τους. Η κροατική εταιρεία εξελίσσει τη νέα έκδοση του ηλεκτρικού της hypercar και οι δοκιμές του C_Two έχουν επανεκκινήσει. Σε βίντεο που δημοσιοποίησε η Rimac, ο ιδρυτής της εταιρείας Mate Rimac πηγαίνει μία βόλτα στους κροατικούς δρόμους δίπλα στον δοκιμαστή της εταιρείας Miroslav Zrncevic. Οι δύο τους μιλούν για το C_Two, την πορεία της εξέλιξης του αυτοκινήτου, τις απαιτήσεις της δουλειάς ενός δοκιμαστή, αλλά και πως ο Zrncevic κατέληξε σε αυτό το πόστο.

Η ιστορία του έχει σημαντικό ενδιαφέρον, αφού ξεκίνησε την καριέρα του ως συντάκτης αυτοκινήτου, δουλεύοντας στις κροατικές εκδόσεις των περιοδικών EVO και Auto Bild, αλλά όνειρο του ήταν πάντα να γίνει δοκιμαστής σε μία αυτοκινητοβιομηχανία. Η προσωπική του σχέση με τον Mate Rimac, όταν αγωνίζονταν μαζί σε αγώνες ντριφτ με μία BMW E30, αποτέλεσε τη βάση της συνεργασίας τους σήμερα. Η συζήτηση των δύο φίλων έχει ενδιαφέρον, ειδικά από τη στιγμή που πραγματοποιείται στο εσωτερικό του C_Two.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...