Νέα Mercedes-Benz A-Class. Επικοινωνεί. Μαζί σου.

Η νέα γενιά A-Class είναι το πρώτο αυτοκίνητο που συνδιαλέγεται μαζί σου. Απαντά στις ερωτήσεις σου και προσαρμόζεται στις επιθυμίες και τις συνήθειες σου

  • -
  • -

Η compact Mercedes-Benz σε κερδίζει με τη γοητευτική της εμφάνιση. Ο δυναμισμός της ξεχειλίζει σε κάθε γραμμή, σε κάθε επιφάνεια του αμαξώματος. Σε προκαλεί να την ακολουθήσεις με το βλέμμα σου. Σε συναρπάζει με την κομψή και πληθωρική της αισθητική.Η επιθετικότερη και πιο αιχμηρή σιλουέτα της χαρίζει τον κορυφαίο αεροδυναμικό συντελεστή στην κατηγορία (Cd: 0.25).

Αν η εξωτερική σχεδίαση εντυπωσιάζει, ο εσωτερικός κόσμος της νέας A-Class σε αφήνει εκστασιασμένο. Η εικόνα που αντικρίζεις, νιώθεις και αισθάνεσαι από τη στιγμή που θρονιαστείς στα καθίσματα της, είναι επαναστατικά σύγχρονη. Η λογική απομακρύνεται από τα μέχρι τώρα δεδομένα της κατηγορίας – και όχι μόνο. Πρωτόγνωρη κομψότητα, premium αισθητική και hi-tech λογική που προκύπτει από την πρωτοποριακή σχεδίαση.

Η γκάμα της νέας A-Class απαρτίζεται από αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel. Ο ολοκαίνουριος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας των 1,33 λίτρων προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 136 και 163 ίππους στις Α 180 και Α 200 αντίστοιχα. Ο δεύτερος νέος βενζινοκινητήρας είναι ο 2λιτρος της Α 250 με ισχύ 224 ίππους, ενώ αναβαθμισμένος είναι και ο diesel 1,5 λίτρων της έκδοσης A 180 d που αποδίδει 116 PS.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΝΕΑ A-CLASS ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ GOCAR


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...