Λίγο πριν την παρουσίαση του 7θέσιου SEAT Tarraco

Ένα teaser του μεγάλου SUV της SEAT είδε το φως της δημοσιότητας

  • -
  • -

Το μεγάλο SUV της SEAT με τις τρεις σειρές καθισμάτων και τις επτά θέσεις βρίσκεται προ των πυλών, με τους Ισπανούς να μας δίνουν ένα ακόμα teaser. Ένα βίντεο στο Twitter με καλλιτεχνική άποψη στο μεγαλύτερο μέρος του και ελάχιστες στιγμές από το Tarraco, το οποίο παρουσιάζεται καλυμμένο, αποκαλύπτοντας όμως τα φώτα του, που αποτελούν και την ταυτότητα του μοντέλου, αλλά και γενικότερα της εταιρείας.

Κάτω από το πορτοκαλί σεντόνι, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία του θέματος, βρίσκεται το μεγάλο SUV της SEAT. Φυσικά, δεν κρύβει τη συγγένειά του με το αδελφό μοντέλο Skoda Kodiaq. Όσον αφορά το μέγεθος θα τοποθετηθεί πάνω από το Ateca, με το οποίο αναμένεται να έχει και κοινά στοιχεία στον αισθητικό τομέα.

Το όνομα του μοντέλου προέκυψε μέσα από ψηφοφορία που συμμετείχαν 146.124 φίλοι της SEAT. Το Tarraco πατάει στην πλατφόρμα MQB του Ομίλου Volkswagen που χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων και στο Skoda Kodiaq. Το ισπανικό SUV θα έχει κάτω από το καπό του τους γνωστούς κινητήρες 1.4 TSI βενζίνης και 2.0 TDI, ενώ, λίγο αργότερα δεν αποκλείεται να το δούμε και σε υβριδικές εκδόσεις.

Το Tarraco θα είναι το πρώτο από τα έξι νέα μοντέλα τα οποία έχει στα πλάνα της η SEAT να παρουσιάσει μέχρι το 2020.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...