Το Grand Tour έρχεται και δείχνει SUPER (trailer)

Μια γερή δόση της νέας εκπομπής τους μας δίνουν μέσα από το θεαματικό trailer

  • -
  • -

Η νέα εκπομπή του Jeremy Clarkson και της παρέας του ξεκινά στις 18 Νοεμβρίου με το trailer να μας προϊδεάζει για κάτι άκρως συναρπαστικό και ίσως καλύτερο από όσο αρκετοί περιμένουν. Κάνει το Top Gear του BBC να μοιάζει βαρετό και τους σχολιαστές του ερασιτέχνες.

Ενδεικτικά για την πρώτη σκηνή που μοιάζει με υπερπαραγωγή του Hollywood ξόδεψαν περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ (δείτε το σχετικό θέμα πατώντας εδώ). Στο trailer μας δίνουν μια πρώτη εικόνα αυτών που μας περιμένουν, με παρέλαση supercars και θέματα με μεγάλη περιπέτεια.

Η «Αγία Τριάδα» McLaren P1, Ferrari LaFerrari και Porsche 918 Spyder έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το μικρό κολλάζ, ενώ παράλληλα οδηγούν την ανοιχτή Alfa Romeo 4C, Mazda MX-5, Zenos E10, Ford Mustang και Aston Martin Vulcan, η οποία φαίνεται να φέρνει σε δύσκολη θέση τον Clarkson.

Δείτε επίσης πατώντας εδώ την κόντρα των τριών με μια Corvette, με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσαν στον James Gorden, λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής τους. Μετά από αυτό το trailer δεν κρύβουμε την ανυπομονησία μας για την ημέρα που θα ξεκινήσει το The Grand Tour.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...