To viral - video της χρονιάς: Έβαλε τα κλάματα ο Lewis Hamilton [video]

O Lewis Hamilton συμμετείχε σε μια πρόκληση που τον έκανε να δακρύσει κυριολεκτικά. Αυτό που του προκάλεσε το κάψιμο ήταν κάτι φαγώσιμο.

  • -
  • -

Η εκπομπή «First We East» είναι μια από τις δημοφιλέστερες στο YouTube, με τον παρουσιαστή να καλεί διασημότητες και να συνομιλούν υπό τη συνοδεία πικάντικων φτερούγων κοτόπουλου. Ο Sean Evans και η παραγωγή είχαν προσκαλέσει αρκετές φορές τον Lewis Hamilton, αλλά ο 7 φορές πρωταθλητής της F1 αρνούνταν συνεχώς. Ο λόγος ήταν η περίφημη πρόκληση «Hot Ones» με τις καυτερές σάλτσες.

Έπειτα από αρκετές ακυρώσεις όμως, ο Βρετανός σούπερ σταρ του μηχανοκινήτου αθλητισμού αποδέχθηκε την πρόσκληση και στάθηκε απέναντι από τον παρουσιαστή. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι δύο τους έτρωγαν φτερούγες κοτόπουλου, τις οποίες βούταγαν σε διάφορες σάλτσες.

hamilton

Σε κάθε μπουκιά, ο Hamilton εμφάνιζε μια αγωνία, καθώς δεν ήξερε πόσο καυτερή θα ήταν. Τον μεγαλύτερο εκνευρισμό του τον προκάλεσε η περιβόητη πικάντικη σάλτσα «Da Bomb Beyond Insanity». Την δοκίμασε ωστόσο, όπως και όλες τις υπόλοιπες, παρότι τον έκαψε τόσο πολύ που έβαλε τα κλάματα.

Το κάψιμο ήταν τόσο ισχυρό που πονούσε ολόκληρο το γαστροοισοφαγικό του σύστημα όταν ανέπνεε. Βέβαια, δεν τον έβαλε ποτέ κάτω και συνέχισε να δοκιμάζει πικάντικες φτερούγες κοτόπουλου, γεγονός που έκανε πολλούς viewers να τον αποθεώσουν

Το video έχει ήδη γίνει viral, έχοντας πάνω από 3.631.000 προβολές, την στιγμή που δημοσιεύθηκε το video. 

Η άγνωστη ιστορία με το σερφ

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η οποία παρεμπιπτόντως έχει προταθεί για το Daytime Emmy Award, ο Lewis Hamilton αποκάλυψε μια τρομακτική και παραλίγο θανάσιμη εμπειρία του, ενώ έκανε σερφ με τον πρωταθλητή του WSL, Kelly Slater.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο του Lewis Hamilton με την Ferrari

«Πήγαμε για σερφ και τα κύματα έφταναν τα 20 πόδια (6 μέτρα). Καθώς άρχισα να κωπηλατώ με τα χέρια, με ρουφήξανε στη ζώνη θανάτου. Γυρίζω λοιπόν και βλέπω να έρχονται τέσσερα απανωτά κύματα. Εκείνη την ώρα σκέφτηκα: τέλειωσε, τελείωσαν όλα», δήλωσε αριχκά. 

hamilton

Ο πρωταθλητής της F1 πήδηξε από τη σανίδα και έπεσε κάτω από το νερό για να μην χτυπηθεί στον ύφαλο. «Άκουγα το κύμα να σκάει από πάνω μου. Η σανίδα έσπασε στη μέση. Βγήκα λαχανιασμένο στην επιφάνεια, αλλά ερχόταν το επόμενο κύμα. Κατέβηκα πάλι κάτω. Κόντεψα να ξεμείνω από αέρα, κόντεψα να πνιγώ πραγματικά», είπε ο 39χρονος οδηγός της Mercedes.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...