Τρία δέκατα κέρδισε η Red Bull Racing

  • -
  • -

Ο αγώνας στην Ισπανία είναι πολύ σημαντικός για όλες τις ομάδες. Όλοι θα φέρουν βελτιώσεις στα μονοθέσια σε μια πίστα που τιμωρεί αεροδυναμικές ατέλειες. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους οι αγώνες σε Ισπανία, Μονακό και Τουρκία θα είναι καθοριστικής σημασίας.

 

Ο Helmut Marko, σύμβουλος της Red Bull Racing, ισχυρίζεται ότι οι βελτιώσεις της RBR είναι της τάξης των 3 δεκάτων στον γύρο! Το θέμα είναι που βρίσκεται ο ανταγωνισμός και εάν το νούμερο αυτό που μας μεταφέρει ο Marko είναι αξιόπιστο. Πάντως αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι η RBR είναι αχτύπητη στα προκριματικά ενώ βρίσκεται ένα κλικ πιο κάτω από την Ferrari σε ρυθμό αγώνα.

 

Η Ferrari, όπως και η RBR, θα έχουν νέο σημείο τοποθέτησης καθρεπτών μετά από την απαγόρευση της FIA αυτοί να βρίσκονται σε αεροδυναμικά βοηθήματα. Έτσι πλέον θα επανέλθουν στην θέση τους πάνω στο σασί. O Massa θα έχει νέο σασί στην διάθεσή του (αριθμός 284) ενώ η ομάδα ζήτησε, πήρε την άδεια από την FIA και έκανε αλλαγές στον κινητήρα που θα έχει στην Ισπανία, προσπαθώντας να λύσει το πρόβλημα με τις πνευματικές βαλβίδες.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...