H απόλυτη κόντρα με αγωνιστικά! Και όχι στην ευθεία! [video]

Ένα μονοθέσιο της F1, ένα αγωνιστικό Rallycross, ένα drift hypercar και ένα εκτός δρόμου pick-up Pro4 βρίσκονται αντιμέτωπα σε μία ιδιαίτερη κόντρα. Ποιος θα κερδίσει;

  • -
  • -

Οι περισσότερες κόντρες που βλέπουμε στο διαδίκτυο, συνήθως έχουν ακριβώς το ίδιο concept. Δύο και περισσότερες κατασκευές στήνονται στην ευθεία και με τέρμα το γκάζι συναγωνίζονται για το ποια είναι η ταχύτερη. Αυτή τη φορά, η Red Bull το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Μία… υβριδική πίστα, διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις για μία ξεχωριστή μάχη με το χρονόμετρο, αλλά και για να είναι σύμφωνη με τις προδιαγραφές και τις δυνατότητες τεσσάρων αγωνιστικών κατασκευών, με τελείως διαφορετικές καταβολές μεταξύ τους! Έτσι, οι τέσσερις «αντίπαλοι» ακολούθησαν διαφορετική διαδρομή, ανάλογα με τις προδιαγραφές των κατασκευών τους, με τον απαιτούμενο χρόνο να είναι σχεδόν παραπλήσιος!

Δείτε ακόμη: Δεν θα πιστεύεις το μεροκάματο του Newey στην Aston Martin...

Στα χαρτιά, ταχύτερη όλων είναι η Formula 1 και στην πίστα βρέθηκε η RB7 με απόδοση 750 ίππους και βάρος 640 kg, με οδηγό τον Patrick Friesacher. Δίπλα, βρέθηκε ένα πανίσχυρο αγωνιστικό από τους αγώνες Rallycross, και συγκεκριμένα ένα Subaru Impreza. Με βάρος 1.300 kg και απόδοση 600 ίππους, επέτρεψε στον Scott Speed να κατακτήσει τον τίτλο. Το ίδιο ακριβώς έχει καταφέρει και ο Adnrew Carlson στους αγώνες εκτός δρόμου.

Στα χέρια του έχει ένα Pro4 Truck, με το τζιπ πρωτότυπο των 2.038 kg να αποδίδει 950 ίππους. Βέβαια, από την τετράδα που συγκεντρώθηκε το ισχυρότερο αυτοκίνητο είχε ο Πρωταθλητής Drift, Mad Mike Whiddett. Βλέπετε, η ειδικά τροποποιημένη πισωκίνητη McLaren P1 του κρύβει 1.000 ίππους κάτω από το αμάξωμα των 1.400 kg. Εσύ ποιος λες πως κέρδισε; Δες την απάντηση στο παρακάτω βίντεο.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...