Leasing επαγγελματικού χωρίς προκαταβολή; Ένα μίσθωμα κι… έφυγες!

Ο πιο συμφέρων τρόπος να αποκτήσεις επαγγελματικό όχημα είναι και ο πιο… εύκολος, εξασφαλίζοντας την άριστη εξυπηρέτηση της επιχείρησης με τους πιο ευνοϊκούς όρους.

  • -
  • -

Το επαγγελματικό αυτοκίνητο είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία για πολλές κατηγορίες επιχειρήσεων. Δεν είναι απλώς ένα όχημα αλλά ένας συνεργάτης, για αυτό και οι εταιρείες αναζητούν τους πιο ευνοϊκούς όρους προκειμένου να τα αποκτήσουν. Λογικό κόστος, αξιοπιστία, συνέπεια στην εξυπηρέτηση αλλά και εύκολη απόκτηση, χωρίς την ανάγκη υπέρογκων προκαταβολών που πλήττουν τη ρευστότητα του «ταμείου», ειδικά αν μιλάμε για μικρότερες εταιρείες ή για στόλους περισσότερων αυτοκινήτων. Η FlexCar, προσφέρει το ιδανικό πακέτο που εστιάζει ακριβώς στις ανάγκες του επαγγελματία.

Το παίρνεις με μόνο ένα μίσθωμα

Σε αντίθεση με τις πιο πολλές περιπτώσεις της αγοράς που απαιτείται προκαταβολή ή εγγύηση, η FlexCar δίνει τα επαγγελματικά της μοντέλα με 50% έκπτωση στο FlexDeposit. Άρα, αρκεί η πληρωμή ενός μόνο μισθώματος κατά την έναρξη του leasing (αντί για 2 μισθώματα που ισχύει κανονικά), το οποίο επιστρέφεται στο ακέραιο μετά από 28 μήνες χρήσης του οχήματος. Η ευέλικτη προσέγγιση της FlexCar δεν αποτυπώνεται μόνο στη θεωρία, αλλά κυρίως στην πράξη, αφού δεν δεσμεύει με κανέναν τρόπο τον πελάτη της και του επιτρέπει να ορίσει εκείνος το συμβόλαιο. Συγκεκριμένα, δεν υπάρχει χρονικό πλαίσιο στη μίσθωση και ο χρήστης του οχήματος μπορεί να το επιστρέψει ανά πάσα στιγμή, χωρίς να επιβαρυνθεί οικονομικά.

Αν για κάποιο λόγο αλλάξουν οι ανάγκες του και θελήσει μεγαλύτερο όχημα ή διαφορετικό είδος αμαξώματος, η FlexCar προσφέρει δωρεάν αναβάθμιση στους 14 μήνες, χωρίς να πρέπει να πληρωθεί ξανά το FlexDeposit (το ένα επιπλέον μίσθωμα στην αρχή). Και βέβαια, όλα τα έξοδα είναι καλυμμένα, από την συντήρηση, τα ελαστικά, τα τέλη κυκλοφορίας και την μεικτή ασφάλεια, μέχρι πιθανές βλάβες και ατυχήματα. Μάλιστα προσφέρεται άμεσα και αυτοκίνητο αντικατάστασης, προκειμένου η εταιρεία να συνεχίσει απροβλημάτιστα τη δραστηριότητά της, δίχως να ξεμείνει ξαφνικά από το πολύτιμο εργαλείο της.

FIAT Doblo 1.6 120 PS

Έχοντας πάρα πολλά «ένσημα» στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων, το FIAT Doblo έχει αποδείξει την αξία του ως ένα πρακτικό, ευέλικτο όχημα με μεγάλες μεταφορικές ικανότητες αλλά λογικές διαστάσεις, ένας δυνατός… άσσος στο μανίκι όταν πρόκειται για εντός πόλης μεταφορές. Με τον πετρελαιοκινητήρα των 1.6 λίτρων, απόδοσης 120 ίππων, η οικονομία στα καύσιμα είναι δεδομένη, όπως και η ασφάλεια αλλά και η άνεση των επιβατών με εξοπλισμό όπως πλήρες σετ αερόσακων, θύρες USB και ηχοσύστημα με τέσσερα ηχεία. Ταυτόχρονα, ο χώρος φόρτωσης φτάνει έως τα 4.200 λίτρα. Δείτε το εδώ!

Peugeot Partner 1.5 100 PS Fridge

Ιδανικό για εταιρείες μεταφοράς ευαίσθητων τροφίμων που χρειάζονται διαρκώς συνθήκες ψυγείου για να διατηρηθούν σε άριστη κατάσταση, το Peugeot Partner σε έκδοση ψυγείου είναι η κατάλληλη πρόταση. Διαθέτει έναν αποδοτικό πετρελαιοκινητήρα των 1.5 λίτρων με απόδοση 100 ίππων που διαχειρίζεται με άνεση το φορτίο, χωρίς να επιβαρύνει την κατανάλωση καυσίμου (χάρη και στο αποδοτικό σύστημα stop/start), ενώ το cruise control, το ηχοσύστημα με οθόνη αφής, όπως και το κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό για τις πόρτες του χώρου φόρτωσης, συμβάλλουν στην άνετη συμβίωση με το όχημα. Δείτε το εδώ!

Renault Express Van 1.5 95 PS

Ακόμη ένα αναγνωρισμένης αξίας επαγγελματικό μοντέλο, είναι το Renault Express Van. Οι μικρές του διαστάσεις αλλά και ο άκρως αποδοτικός πετρελαιοκινητήρας των 95 ίππων με ονομαστική κατανάλωση από 5,2 λίτρα ανά 100 km, το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για τους επαγγελματίες που κινούνται κατά κύριο λόγο σε αστικό περιβάλλον, με συχνές στάσεις σε πυκνοκατοικημένες περιοχές. Φυσικά, ο εξοπλισμός είναι πλήρης με cruise control, ESP και φώτα ημέρας LED, ενώ οι μικρές διαστάσεις δεν συνεπάγονται καμία δέσμευση σε επίπεδο χωρητικότητας, καθώς ο χώρος φόρτωσης είναι στα 3.700 λίτρα! Δείτε το εδώ!

Ιδανικοί συνεργάτες

Εκτός από το ίδιο το αυτοκίνητο, στην FlexCar ο επαγγελματίας αποκτά και τους πιο έμπιστους συνεργάτες. Το επαγγελματικό όχημα μπορεί να αποτελεί… μέρος της εταιρείας, όμως αν τυχόν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα (βλάβη, ατύχημα, κλοπή ή οτιδήποτε άλλο), η ύπαρξη έμπειρων ανθρώπων που θα αναλάβουν όλη τη διαδικασία είναι μια ανεκτίμητη βοήθεια. Η εταιρεία εστιάζει στη δουλειά της και η FlexCar, φροντίζει ώστε να διαθέτει το πολύτιμο επαγγελματικό της όχήμα οποιαδήποτε στιγμή.

Ανακαλύψτε την γκάμα επαγγελματικών αυτοκινήτων της FlexCar, αποκτήστε όποιο σας καλύπτει με τους πιο ευνοϊκούς όρους της αγοράς και προλάβετε το Summer Offer που δίνει 50% έκπτωση στο FlexDeposit!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...