FIAT Grande Panda: Οι πρώτες εικόνες του εσωτερικού

Λίγες μέρες μετά τα αποκαλυπτήρια του νέου Grande Panda και συγκεκριμένα της εξωτερικής εμφάνισής του, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του εσωτερικού.

  • -
  • -

Το νέο FIAT Grande Panda είναι ένα από τα αυτοκίνητα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην ευρωπαϊκή αγορά το 2024. Το νέο μοντέλο των Ιταλών ανήκει στην κατηγορία Β, κλέβοντας την παράσταση με τον εμπνευσμένο σχεδιασμό του.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/15095fe5fc1597cebfc1330b9475b3fc.jpg

Η ιταλική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το αμάξωμα και ορισμένες από τις προδιαγραφές του προ ολίγων ημερών. Ωστόσο, επιχείρησε να κρατήσει «μυστικό» το εσωτερικό του. Και λέμε επιχείρησε, διότι, διέρρευσαν στο διαδίκτυο και ειδικότερα μέσα από τα social media, οι εικόνες της καμπίνας.

panda

Ο λογαριασμός au_tospotter δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες από το σαλόνι του νέου Grand Panda, όπου απεικονίζεται ξεκάθαρα το ταμπλό με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την ψηφιακή οθόνη, όπως και το νέο τιμόνι με το όνομα της μάρκας στο κέντρο.

panda

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το νέο FIAT Panda – Ηλεκτρικό, υβριδικό και Grande

Οι επιφάνειες είναι απλές και καθαρές, προσδίδοντας μια φρεσκάδα και ένα μοντέρνο στυλ. Οι αεραγωγοί αναδεικνύουν τη διαφορετικότητα του οχήματος, με τις κίτρινες λεπτομέρειες να συνδυάζονται ιδανικά με το γαλάζιο περιμετρικά του ταμπλό. Ο μοχλός ταχυτήτων είναι τοποθετημένος στην κομψή κεντρική κονσόλα, ενώ τα καθίσματα δεν έχουν καμία σχέση με αυτά του τωρινού Panda.

panda

Είναι προφανώς μεγαλύτερα σε όγκο και διαθέτουν αφρώδες υλικό, με τη FIAT να δίνει έμφαση στην πρακτικότητα και την άνεση οδηγού και επιβατών.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...