Tesla τράκαρε με 160 km/h – Νεκροί 3 νέοι άνθρωποι [δείτε τα video)

Το Tesla συγκρούστηκε με πάνω από 160 km/h. Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν 6 νεαρά άτομα, εκ των οποίων οι τρεις είναι νεκροί.

  • -
  • -

Τρεις νέοι, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού, σκοτώθηκαν στην Καλιφόρνια όταν ένα Tesla Model 3 που κινούνταν με ταχύτητα 160 km/h χτύπησε στο κράσπεδο, απογειώθηκε για περίπου 50 μέτρα και προσέκρουσε αρχικά σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος και στη συνέχεια σε κτήριο.

tesla

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ηλεκτρικό αυτοκίνητο διαλύθηκε κυριολεκτικά. Το δυστύχημα σημειώθηκε ξημερώματα στη λεωφόρο Foothill Blvd, στην Πασαντένα, με την αστυνομία να αναφέρει πως εκ θαύματος δεν υπήρξαν περισσότερα θύματα, καθώς στο λευκό Tesla υπήρχαν 6 συνολικά επιβάτες. Οι τρεις επιζώντες, ηλικίας 17, 18 και 20 ετών, νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Από τα πλάνα καμερών ασφάλειας που συγκέντρωσε η Αστυνομία, φαίνεται το Tesla να κινείται με υπερβολική ταχύτητα και να περνάει τουλάχιστον ένα φανάρι με κόκκινο. Οι τρεις από τους τέσσερις νεαρούς που κάθονταν πίσω δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας και κατά τη σύγκρουση πετάχτηκαν έξω από το όχημα.

Ο ένας από αυτούς άφησε επί τόπου την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όπως και ο οδηγός με τον συνοδηγό. Ο 22χρονος που οδηγούσε δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, αφού το είχε πάρει η Αστυνομία, ενώ εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...